Millor mòdul de martell d'alta qualitat d'alta qualitat

Aquest tipus de molí de martell anomenat Water drop type hammer mill o grinder, ja que es forma com una gota d'aigua, és un cos fabricat amb gruixos d'acer al carboni de 6-10mm, incloent dos tamisos metàl·lics, martells 30pcs, 48pcs, 60pcs, 90pcs, etc. .

Detalls del producte

Breu introducció Introducció Hammer Mill:
Aquest tipus de molí de martell anomenat Water drop type hammer mill o grinder , ja que es forma com una gota d'aigua, és un cos fabricat amb gruixos d'acer al carboni de 6-10mm, incloent dos tamisos metàl·lics, martells 30pcs, 48pcs, 60pcs, 90pcs, etc. L'estructura és raonable, duradora, segura i fiable, fàcil d'instal·lar, de fàcil maneig, de vibració reduïda i d'alta eficiència. S'utilitza principalment per moldre el gra d'alimentació i escombrar la closca d'arròs, el blat de moro, la panotxa, les peces de palla i les xips de fusta, etc.

072608 副本 -1.jpg


Especificació principal Alimentació Martell Molí:

 Feed Hammer MillÚs i característiques de l'alimentació Hammer Mill:
Aquesta sèrie de molins de martell de caiguda d'aigua poden aixafar tot tipus d'ingredients de pinsos granulars, com ara blat de moro, sorgo, blat, fesols, pastís de soia trencat i altres materials.
Aquesta sèrie de trituradores adopta l'estructura d'acer soldat, i el rotor del molí de motor i martell està muntat en una única base, usant l'accionament directe de l'acoblament de pins, el test de balanç dinàmic passat pel rotor i pot funcionar en reversa. La porta d'operació és amb dispositiu d'enclavament de seguretat assegureu-vos que no es pugui obrir la porta d'operació quan el rotor gira.
L'entrada d'alimentació de molí està a la part superior, que és compatible amb diverses formes d'alimentació, el martell està disposat simètricament. L'estructura de la màquina és senzilla i duradora, segura i fiable, fàcil d'instal·lar, operar i mantenir, i la vibració és lleugera i la productivitat és alta.
Hi ha sèries gruixudes i fines per escollir, que són adequades per a la polvorització fina de fibra, materials fins, materials d'alta humitat i materials trencadissos, amb alt rendiment i baix consum energètic.

Avantatges de l'alimentació Hammer Mill:
1.Manilla de martell per a alimentació de cambra ample, disseny exclusiu, estructura nova i fàcil operació.
2. Les capes efectives per a la trituració de trituradores de materials poden fer dues vegades trituradores per assegurar una uniformitat uniforme dels productes acabats, dos tamisos metàl·lics poden ajudar a millorar l'eficiència d'esclafament.
3. Una varietat de mides de tamís estan disponibles per triar entre 1,5 i 12 mm, dispositiu d'obertura flexible i mecanisme de tamís de pressió elàstica, convenient per canviar de martell i tamís i mantenir.
4. El rotor funciona sense problemes a través de la correcció de saldo, el baix soroll i el rendiment excel·lent.
5. Funcionament del tipus de porta de seguretat, per garantir que la porta no es pugui obrir durant el rotor.
6. El molí de martell de tipus drop drop pot engrossir pinsos i serradures, etc.

Investigació

You Might Also Like