4-72 B4-72、F4-72 tipus centrífuga Fan

Producte Introducció: fan de centrífuga de tipus 4-72 es pot utilitzar en ventilació interior a les fàbriques i grans edificis. Es pot transmetre aire i altres gasos que és no-hypergolic, cos inofensius i no corrosiu per acers. Fan B4-72 tipus podria ser utilitzat per al gas volàtil i inflamable...

Detalls del producte

Introducció de producte:

admirador de centrífuga de tipus 4-72 es pot utilitzar en ventilació interior a les fàbriques i grans edificis. Es pot transmetre aire i altres gasos que és no-hypergolic, cos inofensius i no corrosiu per acers. Fan B4-72 tipus podria ser utilitzat per a la ventilació d'un gas volàtil i inflamable. El gas no admet coses permanents. Pols i grànuls no són superiors a 150mg/m3. La temperatura de l'aire no és més 80℃.

Les actuacions, opció parts i dimensió de la instal·lació per a ventilador de tipus B4-72 és segons tipus 4-72, que podria ser seleccionat pel catàleg. L'estructura d'aquest admirador és bàsicament el mateix que 4-72. Hauria de ser el motor utilitzat la sèrie YB, corresponsal a la sèrie Y del gràfic. F4-72 tipus fan adopta el inoxidables, que s'utilitza per transmetre el gas corrosiu. La dimensió característica i instal·lació és el mateix com a tipus 4-72.


Hot Tags: fabricants fan ventilació centrífuga fan
Investigació

You Might Also Like