Avantatge per prevenir el mesclador d'alimentació aglomerat

Característiques de la barreja de pinsos d'alta homogeneïtat Disseny de rotor de doble cicle de patent internacional, disseny de paleta de doble cercle interior i exterior, reforç de la convecció, cisallament i efectes de mescla. La homogeneïtat de fins a 97.7%. Sense residus Buit ajustable entre pàdel i carcassa, garantint ...

Detalls del producte

Característiques de la barreja de pinsos

  1. Alta homogeneïtat Disseny de rotor de doble cercle de patents internacional, disseny de paletes de doble cercle interior i exterior, convecció de reforç, cisallament i efectes de mescla. La homogeneïtat de fins a un 97.7%.

  2. Sense residus Buit ajustable entre pàdel i coberta, garantint una proporció de residus extremadament baixa, evitant contaminació creuada de materials; porta d'obertura totalment oberta, els materials barrejats es descarreguen completament en cap moment, sense residus.

  3. La fuga zero La porta de càrrega està segellada amb una bossa d'aire de cautxú, realitzant fugues de zero, a l'extrem de l'eix, el segell d'embalatge està especialment dissenyat per assegurar zero fugues.

  4. Humà friendly La gran porta d'accés en un disseny raonable, facilitat de neteja i estalvi de temps; El dispositiu d'addició de líquid tipus "atomització de l'aire" contribueix a l'addició d'alta precisió, que assegura una barreja homogènia sense generar cap aglomeració.


La introducció de vídeo d'un únic eix Paddle Mixer
Després de processar materials

QQ% s% 20160718133721 副本 .jpgEmbalatge i enviament

Embalatge: depenent del requisit dels clients, com caixa de fusta o caixa de ferro, etc.

Enviament: el nostre operador de transport i lliurament d'equips estarà a punt per a les mercaderies enviades segons el requisit de la comanda de vendes.

QQ% s es el tema 20160718101003.jpgHot Tags: avantatge en la prevenció del mesclador d'alimentació aglomerant, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs petita alimentadora de petites barreges mescladora d'alimentació animal màquina d'alimentació d'aus de corral màquina d'alimentació en pols màquina d'alimentació de barreja mesclador d'alimentació de bestiar alimentador d'alimentació d'aus de corral màquina de mesclador d'alimentació d'aus de corral
Investigació

You Might Also Like