Assecador aeri

Breu introducció: assecador d'aire és una mena de gran capacitat assecat equips amb picada d'ullet-sec teoria. El moviment ràpid d'unitats d'aire calent humit materials suspesos en l'aire calent, per tal de millorar el procés d'assecat i transmetre l'eficiència. Gairebé tota sense enquadernar aigua es retira després aire sec. Núm....

Detalls del producte

Breu introducció:

Eixugador d'aire és una mena de gran capacitat assecat equips amb picada d'ullet-sec teoria. El moviment ràpid d'unitats d'aire calent humit materials suspesos en l'aire calent, per tal de millorar el procés d'assecat i transmetre l'eficiència. Gairebé tota sense enquadernar aigua es retira després aire sec. Cap deteriorament del material tractat es produeixen, i la capacitat és molt superior a assecadors normals. Els clients poden aconseguir majors beneficis en poc temps.


Característiques:

1. baixa inversió, consum d'energia baixa, menys ocupació de recursos humans o espai de plantes i abast ample aplicable. Un equipament modern ideal.

2. desiccant deshumidificació de materials pulverulents per a indústries de Farmàcia, química, alimentària, edifici, plàstic etc., com midó, farines de peix, sal, vinassa, alimentació, el gluten, resines plàstiques, mineral en pols, pols de carbó, l'àcid mucochloric, A· S· Àcid C àcid Benzoic, 2·3·acid, clorur de polivinil àcid acètic polipropilè, sulfat de sodi, pyrosulfite de sodi etc..


Teoria de treball:

Eixugador d'aire pot treure la humitat (principalment es refereixen a humitat superficial) ràpidament de pellets deshidratats fàcils i en pols. Material estar un curt temps en l'assecador, que fa millor control de la qualitat del producte. La nostra empresa afegeix un conjunt d'intensifier, la velocitat de rotació del qual pot ser infinitament controlat per assecadora normal. El material humit travessen transportador de cargol, entrar intensifier i llavors completament barrejar amb aire calent. Trituració i empès per la ràpida rotació martells, els materials al seu torn a partícules fines. Llavors les partícules fines s'assequen i es mouen a la sortida. Finalment, les partícules entrar assecat tub més assecat amb influència del vent. Per la humitat i les partícules pesants no pot estar influenciat per vent continuarà sent aixafat, secs fins arribar al tub. Productes completats són donats d'alta separador cicló, mentre una petita part de la pols volant es recicla per separador cicló o bossa tipus pols col. leccionista.


Hot Tags: fabricants de assecador, Xina, Assecador, aire flux aeri, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like