Assecador d'aire

Introducció: LYQH sèrie eixugador d'aire està especialment dissenyada per a adob orgànic que és pesat en humitat però llum en densitat. Ofereix bona fluïdesa i assecat alta eficiència. Eixugador d'aire de fertilitzants és una mena de gran capacitat assecat equips que fa ús de teoria instantània-sec. El...

Detalls del producte

Introducció:

LYQH sèrie eixugador d'aireestà especialment dissenyat per a adob orgànic que és pesat en humitat però llum en densitat. Ofereix bona fluïdesa i assecat alta eficiència.

Eixugador d'aire de fertilitzantsés una mena de gran capacitat assecat equips que fa ús de teoria instantània-sec. El moviment ràpid d'unitats d'aire calent humit materials suspesos en l'aire calent, per tal de millorar l'efecte d'assecatge i transmetre l'eficiència. Gairebé tota sense enquadernar aigua es retira després aire sec. Cap deteriorament del material tractat es produeixen, i la capacitat és molt superior a assecadors normals. Els clients poden obtenir majors beneficis en poc temps.
Treballant el principi d'aire assecador:

Inclouen assecador d'aire: forn de calor, menjar boca rotació cilindre, tub de filtre, material canonada de transport, el tub de refredament i el port de descàrrega. Cilindre de roda giratòria està situat a la conducció corró, la roda iniciativa impulsada per motor i preparant desplegable a baixa velocitat. Hi ha una boca de menjar entre calor forn i cilindre giratori. El cilindre giratori té una làmina stir-frying. Hi ha un deflector entre cilindre giratori i el tub de filtre, que també té un forat. El tub de filtre estava connectat amb el cilindre giratori en un.


Model de

Power(kW)

Capacity(t/h)

LYQH1000

55

0.8-1.2

LYQH2000

95

1.5-2.2

LYQH3000

125

2.0-3.2

Hot Tags: aire assecador, fertilitzants assecat implementar, fertilitzants assecat fent màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, wholesaleair compressor sears refredador evaporatiu aire aire més fresc sense aigua aire condicionat industrial compressors d'aire de 12V condicionador aeri portàtil sense mànega tipus general dividir condicionador aeri compressor d'aire de silenci compressor d'aire nevera aèria aire acondicionat
Investigació

You Might Also Like