Casa > Sobre nosaltres > Empreses associades

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd, està especialitzada en maquinària de fabricació de pinsos, fertilitzants compost maquinària, maquinària, equips de bioenergia i instal·lació de processament per a enginyeria completa, que ha passat la certificació ISO9001: 2000 i CE d'herba. Els nostres productes són àmpliament utilitzats en diversos camps, com cereals, pinsos, cria, aqüicultura granja, fertilitzants compost microbiana i indústria amistós d'ambient. Depenen de la l'última tecnologia en el nostre camp i sistemes empresarials madurs, que fan dels productes de Liangyou no només ven bé en el mercat domèstic, però també s'han exportat a països d'Europa, Àfrica i MAR. Nostres pinsos equips complets per a aviram, bestiar i aqüicultura són sobre els productes que s'exporten a l'estranger. Els nostres productes es titulen l'honor com andquot; Xina famós Brandandquot; andquot; Xina Superior producte andquot; "confiança digna de qualitat en Chinaandquot; i andquot; Empresa qualificada per qualitat Supervisionandquot;.
Andquot presa; Sinceritat fa confiança, qualitat guanya marketandquot; com la nostra filosofia de negoci, els nostres avançades sabem com, una qualitat superior i serveis satisfactoris, hem guanyat la confiança dels nostres clients. També han adquirit experiències pràctiques abundants i excel·lent menjar complet enginyeria, Enginyeria de transport de gra, microbiana entorn amable enginyeria i Enginyeria d'emmagatzematge. Els nostres disseny científic, excel lent tecnologia, producte de multa, reflexiu i perfecte servei, us desitgem a unir les seves mans amb els nostres clients, avançant junts i cooperar sincerament, per tal de crear un futur brillant.

Lloc web:www.fdsp.CC

Jiangsu Liangyou sitja Enginyeria Co, Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Província de Jiangsu. L'empresa s'especialitza en recerca, desenvolupament i disseny de la sitja d'acer enginyeria i tecnologies d'emmagatzematge de materials diversos i venda i servei de productes relacionats. Seus productes s'apliquen àmpliament en el camp agrícola, l'àmbit industrial i llocs com aliments, pinsos, oli, farina, cervesa, productes químics, materials de construcció, ports i protecció del medi ambient. L'empresa ha reunit un gran lot de professional talent i alts directius que han estat contractats en l'acer sitja indústria durant molts anys i ha aconseguit rebre i implementat centenars de projectes d'acer sitja per permetre clients per presenciar realment la qualitat de Sitges "Liangyou" d'acer de recerca, desenvolupament i disseny de les Sitges d'acer a la implementació de projectes d'enginyeria i de consulta Profase al servei postvenda.

L'empresa és capaç de proporcionar als clients amb 30 8.000-tones d'acer Sitges de diverses especificacions i realitzant un paquet projectes claus en mà incloent-hi tecnologia envasats disseny, disseny bàsic d'enginyeria civil, elevant, transport, neteja, magnètic separació, assecat, mesurar, mesura de la temperatura, traient fum o al vapor, cambres frigorífiques, calor preservació, ventilació i dedusting i disseny, fabricació, instal·lació, depuració i formació d'equips de suport professional com sistemes de control automàtic. Mentrestant, facilita al client amb equips de suport com catúfol amb la capacitat de transport de 20 a 1.000 tones per hora, raspador transportadors i transportadors de cinta.

En la filosofia de negoci de "Win Trust per la sinceritat, l'èxit fer per qualitat", la companyia ha estat més forta en virtut de la seva filosofia de desenvolupament avançat, gestió excel·lent operació i equip de gestió excel·lent producció. L'empresa s'esforça per convertir-se en el model de la indústria d'emmagatzematge per dret tecnologies avançades, qualitat dels productes de qualitat i bon servei. Basat en Xina, just davant del món, ofereix que als clients domèstics i a l'estranger de tecnologies avançades.

Lloc web:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute co-que per Universitat de ZheJiang i l'empresa Liangyou" i andquot; Centre de tecnologia d'energies renovables Enginyeria Mecànica co-trobava de la Universitat de ZheJiang i Liangyou companyandquot; i està especialitzada en la fabricació de maquinària de pellets de biomassa i maquinària de fertilitzants de biomassa, així com el disseny, fabricació, instal·lació, vendes i servei de solució de projecte claus en mà.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
equip de pendently clau en mà per a pelleting de biomassa de cultius agrícoles en China.Meanwhile que pot ser pelleted per les deixalles de silvicultura, massa. Podem personalitzar i dissenyar el projecte claus en mà per a tot tipus de materials per als clients segons les seves diverses petició, materials i lloc.

Bio fertilitzant, adob orgànic: Ens hem dedicat a Randamp; D orgànics compost adob durant molts anys i podem realitzar projecte claus en mà amb capacitat 10.000-100.000 tones per any. Es pot fabricar per a adob orgànic, com els fems de POLLASTRE, PORCINA, BESTIAR i residus de cereals, andamp d'aigües residuals; residus orgànics després de apilament, fermentació i granulació. Amb andquot; honestedat bt meritori èxit a través de qualitat andquot; concepte i tecnologia avançada, una qualitat superior i millor servei, ens centrem en el desenvolupament d'energia de biomassa i fertilitzants de biomassa pelleting tecnologia, fer contionuous innovació, canvi de residus en tresor, donar impuls per al chinaand #39; s energies renovables desenvolupament i utilització, industrialitzar energia renovable i contribuir a la protecció del medi ambient.

Lloc web:www.fdsp-Reme.com