Automàtic afegint líquid

Líquid afegint màquina introducció i aplicació SYTV sèrie líquida afegir automàtic és equip essencial en el processament d'alimentació animal. És utilitzat per afegir automàticament greix, àcid d'amoníac i altres nutrients durant el procés de mescla aromatizants i pretén proporcionar menjar de qualitat...

Detalls del producte

Líquid afegint màquina introducció i aplicació
SYTV sèrie líquida afegir automàtic és equip essencial en el processament d'alimentació animal. És utilitzat per afegir automàticament greix, àcid d'amoníac i altres nutrients durant el procés de mescla aromatizants i pretén proporcionar aliment d'alta qualitat. Per tant, aquesta addició líquid automàtic s'aplica àmpliament a processament aromatizants per a ramaderia, aviram, animals aquàtics i altres.

Característiques:

1. l'addició de líquid pot ser ajustat i d'alta precisió.

2. els filtres gruixudes i fins s'utilitzen per a l'entrada i sortida de línia per eliminar impureses i evitar bloqueig de cabalímetre i broquet.

3. és amb trets de control estable, operació convenient.

4. l'aire comprimit polvorització és opcional per a la neteja d'accessoris.

5. s'utilitza per a l'oli, mel, etc.

Benvolgut client,

Benvingut al nostre lloc web, si us plau ompli les següents informacions que s'enviarà la per correu a la nostra empresa. Mantindrem en contacte amb vostè, gràcies!


MainTechnicalParameters:

Item\Model

SYTV32

SYTV63

Accuracy(%)

0.5

30

Velocity(l/min)

32

63

Power(kW)

2×1.5

2×3

Hot Tags: líquid afegint màquina automàtica, alimentar la batedora, màquina de sumar de líquid
Investigació

You Might Also Like