Automatització carregar el controlador per al molí de martell

Control difusa avançada tecnologia s'aplica al control de càrrega automàtica de molinet. Recollir els microordinadors i anàlisi del senyal durant el procés de control, mentre convertidor de freqüència de control automàtic de produccions, per tal que l'alimentació quantitat poden ser automàticament controlats. Un control complet circuit tancat pot controlar...

Detalls del producte

Control difusa avançada tecnologia s'aplica al control de càrrega automàtica de molinet. Recollir els microordinadors i anàlisi del senyal durant el procés de control, mentre convertidor de freqüència de control automàtic de produccions, per tal que l'alimentació quantitat poden ser automàticament controlats. Un control complet circuit tancat pot controlar la càrrega de la màquina principal amb precisió.

Característiques:

Màquina principal actual automàticament queda estabilitzat, així l'eficiència del molinet està molt millorat. Indirectament, el conjunt es millora la producció i consum d'energia es redueix.

Velocitat de rotació de l'alimentador s'ajusta automàticament.

Autoprotecció quan sobrecàrregues i alarmant quan buidar càrregues.

Reducció càrrega fluctuació garanteix alta eficiència de mòlta, mentre que la reducció de la pèrdua mecànica assegura la vida laboral més llarga.

Tecnologia avançada: microordinadors, control difusa i humana-computer interface amb exhibició digital s'apliquen.

Plena protecció: doble allisat d'estri suau i dur; tocant el botó, antipols i anti-humit. Programari de retard d'hora resisteix l'impacte de la càrrega.

Durant el canvi de control automàtiques i manual, velocitat de l'alimentació serà contínua.

S'aplica àmpliament per l'auto control alimentació del normals i ultrafines molins de pinsos, aliments, medicina, indústries químiques etc..


Hot Tags: controlador, controlador de càrrega d'automatització
Investigació

You Might Also Like