Baghouse

Producte excel·lent: FDSP baghouse FDSP baghouse és una mena de col·leccionista de pols de petites i mitjanes pols raig. Disseny d'estructures raonable per realitzar l'eliminació de pols eficient i petita resistència corrent. Per adoptar la pols que bufa pols, sutge, efecte de neteja és millor. L'avantatge és fiable...

Detalls del producte

Excel lent producte:FDSP baghouse

FDSP baghouse és una mena de col·leccionista de pols de petites i mitjanes pols raig. Disseny d'estructures raonable per realitzar l'eliminació de pols eficient i petita resistència corrent. A adoptpulse que bufa pols, sutge, efecte de neteja és millor. L'avantatge és funcionament fiable, fàcil manteniment i gestió.

Aquest tipus de bossa de casa sempre àmpliament utilitzat en ciment, metal·lúrgica, elèctrica, química i altres indústries de purificació de gas de pols i material de reciclatge. FDSP bossa pols receptor estan compostes pel filtre Cambra neta, habitatge cambra d'aire Clos, bossa de filtre i gàbia filtre, dispositiu d'injecció de pols, tremuja de cendra, transportador de cargol i descarregador, etc..


Composició de l'estructura

FDSP sèrie baghouse estan compostes per la capsa superior, caixa central, caixa tremuja i escala, plataforma, tancs d'emmagatzematge, vàlvula d'impulsos, transportador de cargol, de descàrrega vàlvula, Gabinet de control elèctric, compressor d'aire, bossa de filtre, filtre de gàbies, etc. Totes les peces estan fetes segons els estàndards nacionals i customerand #39; requisit s.

1. sistema de bufat: el tub d'aerosol, vàlvula d'impulsos, venturi, controlador de PLC, segons la naturalesa de la pols i l'entorn de treball raonablement ajustar el sutge neteja temps d'injecció de cicle i pols.

2. cendra tremuja i cendra descàrrega part: motor, reductor, cinta de cargol, descarregadors, etc.Principi laborable

Col·leccionista de pols de fusta ha de tenir tres dispositius, sistema de canonades, fan sistema, sistema de filtre. En aquests tres sistemes, l'estructura i funció dels diferents configuracions són diferents, però el principi bàsic és el mateix. Els agrada gent amb cubrebocas. La canonada connectar amb la maquinària per treballar la fusta i el sistema de filtratge. I la marca del ventilador la canonada generen una pressió negativa. El més important és la configuració d'admirador i l'actuació de la borsa de filtre.
Configuració fan es basa en el nombre de màquines en la planta de producció. És necessari que el personal professional calcular configuració, així que el volum d'aire de cada interfície de màquina filtre assolir el mateix, amb la neteja eficaç de pols. La bossa de pols filtre ha de ser triat segons les diferents ambients, i la pols produït per tenda de treballar fusta diferent no és el mateix.
Al bin de guia de flux del filtre bossa transmet flux d'aire a través de l'aficionat que disminueix la velocitat del flux sota l'acció de la placa de guia de flux. Les partícules de serradures més pesat sota l'acció de la gravetat entren en galleda de cendra i més lleuger pols adsorp en la superfície exterior de la borsa de filtre amb el flux de gas. Després del filtre de bossa, net gas entri a la cambra d'escapament, llavors és emissioned a l'exterior.
El sistema està equipat amb un pols automàtiques neteja dispositiu, que està formada per un controlador de pols, una vàlvula d'impulsos, un ràpid acoblament, un tambor i un tub de raig. Segons les característiques de les partícules de serradures, pols amplitud i freqüència de pols es pot definir en l'instrument de control de pols. Després que la pols amplitud i freqüència s'estableixen, el sistema automàticament completaran la neteja de la bossa de filtre, per tal d'augmentar la eficiència de filtrat i allargar la vida de servei de la borsa de filtre.Hot Tags: baghouse, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like