Transportadors de cinta

Característic per pi Class pellets de fusta inclinades de banda: biomassa de banda ha de transmetre la capacitat, l'estructura simple, fàcil manteniment, baix cost, versatilitat, etc, que són àmpliament en alimentació, metal·lúrgica, materials de construcció, carbó, ports de, aliments i altres departaments transport...

Detalls del producte

Característica de pellets de fusta de pi Class inclinat de banda:

Banda de biomassaté la capacitat de transport, l'estructura simple, fàcil manteniment, baix cost, versatilitat, etc., que són àmpliament a alimentar, metal·lúrgia, materials de construcció, carbó, ports, alimentació i altres departaments per al transport a granel materials o elements.

Segons requisits procés de transport, es pot utilitzar lliurament autònom pot ser més o altres transportadors també formen la línia horitzontal o inclinada transportador.

De banda ús cinturó mitjançant intermitent o continu moviment per transportar tot tipus d'articles diferents, pot transportar tot tipus de materials a granel, també pot transportar una varietat de caixes de cartró, envasos bosses i així successivament, han d'ús molt ampli.

El cinturó de grau alimentari pot complir el requisit d'indústria de menjar a domicili, indústria farmacèutica, requisit de indústria química producció diària.

Basa en estructura pot tenir seguint tipus: solc cinturó cintes transportadores, transportadors de cinta horitzontal, escalada de banda, girant de banda.

Bossa de cartró, embalatge escalada cintes transportadores que l'angle d'inclinació menys de 30 graus, el cinturó escalada especial trepitjar cinturó; també podem fer algunes especial disseny dels transportadors cinturó pot ser més precís, freqüent de rotació positiu i negatiu, realment adonar-se de la cinta transportadora no és desviació positiva.D'ampli ús de pellets de fusta de pi de primera classe inclinat de banda:

Banda de biomassaés principalment adequat per alt Conveying inclinat continu de material de forma massiva. Cinta transportadora que té ona tipus costat Junta i diafragma plat adopta, i l'angle de transmissió és 00-900 (el millor és cop 700). Aquesta sèrie de productes són àmpliament utilitzats en carbó, aliments, materials de construcció, indústria química, l'energia hidroelèctrica, l'agricultura, ports i indústries metal·lúrgiques. Gran angle runes de banda pot transportar materials a granel o producte empaquetat, com pedra, sorra, carbó, formigó, ciment, grava, fertilitzants, minerals mineral, pedra calcària, Coca-Cola, serradures, tros de fusta, granel material, gra, flocs de blat de moro, negre de fum, part de component /, etc. Banda de goma és àmpliament utilitzat en mina, metal·lúrgia, mina de carbó, química, construcció, alimentació, maquinària, construcció de material, indústria lleugera, etc.

Hot Tags: cintes transportadores, transportadors de cinta de biomassa, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like