Cinturó paquet escala

Les cintes transportadores consisteixen en peces estàndards, avançat i simple en l'estructura, fàcil de mantenir. Nostre material que vibra és adaptable per a les plantes de trituració xes com mòbils. Ells són àmpliament utilitzats en la mineria, metal • lúrgic i carbó indústria per transferir material sorrenc o global, o...

Detalls del producte

Latransportadors de cintaconsisteixen en peces estàndards, avançat i simple en l'estructura, fàcil de mantenir. Nostre material que vibra és adaptable per a les plantes de trituració xes com mòbils. S'utilitzen àmpliament en mineria, metal • lúrgic i indústria del carbó a materials de sorra o global de transferència, o empaquetat. Segons diferents equips de transferència, el sistema de transferència pot ser una manera independent o multi-transportadors o combinat amb altres equips de transferència. La banda pot ser instal·lat horitzontalment o aslope a les necessitats de línies de transferència diferent.


Cinturó transport característiques i beneficis

Els transportadors de cinta produïdes per Chenwei pot ser operat en la situació de temperatura entre-20 º C a + 50 ° C. La temperatura del material transferits per aquesta banda hauria de ser inferior a 70° C.


Embalatge quantitativa scale—(belt)

Cinturó paquet escala és aplicable a empaquetar a materials de poca mobilitat com material concentrat, grànuls, material trencat, peça en forma i granel materials etc..Característiques

1. importació controlador pesatge amb pantalla tàctil, pesant sensor i component pneumàtica s'apliquen. L'escala és alta precís i estable.

2.Auto-correcció, alarmant escassetat de material i culpa font auto-diagnòstic.

3. material paga per cinturó. Amb l'aplicació àmplia de materials, l'escala d'embalatge quantitativa està especialment indicat per material d'embalatge concentrat, grànuls, trencat material, peça en forma i granel materials etc..

4. doble motor de velocitat es combina amb sistema de control de capa de material per assegurar transport velocitat i precisió.

5. dispositiu de scraper s'aplica al material per evitar cinturó del seguiment de l'acompliment per materials introduïts.

6. quadre porta, segellat bossa engrapades i dispositiu tornen evitar residus i pols. Dedusting interfície de dispositiu està reservat per a millorar l'entorn de treball de lloc.

7. fora cinturó de seguiment es pot ajustar fàcilment, i cinturó triangular pot ser pre-ajustat.

8. única fuita prova en capes dobles.

9. d'acer inoxidable s'aplica als components en contacte amb materials per fer vida laboral més llarga.


Paràmetres

Tipus

Weighingrange(kg)

Weighingspeed (borsa/h)

Accuracyclass

Installationheight(mm)

SDBLY-P6Singlescale

20~50

360-540

X(0.2)

3470

SDBLY-P6doublescales

20~50

600-840

X(0.2)

4020

Hot Tags: paquet de cinturó escala, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like