Venda millor! Serradures de biomassa / palla / fenc / molí petit pellets de fusta

Màquina de pellets de fusta de biomassa és un tipus de màquina que podia processar serradures, palla pols, closca d'arròs, el cacauet closca, les branques biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat.

Detalls del producte

Introducció de fàbrica de pellets de fusta de biomassa:

1. biomassa pellets de fusta màquina és un tipus de màquina que podia processar serradures, palla pols, closca d'arròs, el cacauet closca, les branques biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat.

2.Classification: plana morir pellets de fusta màquina, màquina de pellets de fusta anell moren i anell vertical morir pellets de fusta màquina. Nostre pelletizer fusta és horitzontal anell morir pellets màquina que tenen capacitat més alta que pelletizer.Compared morir plana amb màquina de pellets anell vertical moren, nostra màquina tenen rendiment estable per "pellets" servei lifeFinished més llarg del nostre pelletizer morir anell horitzontal tenen estructura compacta que pot ser més adequat per a la crema de caldereria industrial.


Operativa s'estenen de la màquina d'anell Die pellets molí

1. anell motlle pellets màquina està preparada per grans granges i la medicina herbaria orgànica i indústria química, etc.

2. les matèries containstraw, fusta-pols, pólvora de bambú, fusta de cotó, closca de cacauets, palla, trèvol, llavor de cotó carcassa etc. i pot barrejar amb tot tipus de materials en pols.

3. matèria aigua requisit is15 %-18_% abans d'estufa.

Avantatges estructurals de la màquina

1. la màquina té estructura compacta, bona aparença, alt rendiment, menys consum, utilització còmoda, fiable actuació etc.

2. alimentació de pellets molí ha mor diameterring grans, que poden fer material totalment curat i "pellets" més suau.

3. la fricció es poden caure a la bottom.key peces estan fetes pel nostre sistema CNC, que és d'alta precisió i qualitat, així ens assegurem prement l'eficiència.

4. alimentació de pellets molí hasforced entrada material equips i sobrecàrrega mecanisme de protecció, que fa la màquina més segur treballar.

5. també haschangeable velocitat alimentador i condicionador, l'alimentador pot ajustar alimentació material velocitat. Condicionador connectarà amb vapor per suavitzar material.

6. Quan alimentar obres de fàbrica de pellets, rodets i anell morir tacte amb cada otherin un tipus vertical - corrons rotatori i anell morir mantenir estable, en aquesta producció de gran capacitat de produir de manera.


Detalls de fàbrica de pellets de biomassa:
Hot Tags: venda millor! serradures de biomassa / palla / fenc / fusta molí petit pellets, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like