Ascensors de cubs

Els elevadors de cubs FDSP tenen estructura compacta i es poden guardar notablement petites dimensions generals de transecte i espai de sòl. Capçal: la tecnologia de recobriment de goma s'adopta per la politja del cap per augmentar el coeficient de fricció i millorar l'eficiència de maneig. L'alçada de la secció de descàrrega del capçal és ...

Detalls del producte

Els elevadors de cubs FDSP tenen estructura compacta i es poden guardar notablement petites dimensions generals de transecte i espai de sòl.


La introducció de vídeo d'una màquina elevadora


Capçal : la tecnologia de recobriment de goma s'adopta per la politja del cap per augmentar el coeficient de fricció i millorar l'eficiència de maneig.

S'incrementa la secció de càrrega d'altura del capçà, estenent així el temps de descàrrega dels materials. I està equipat amb una placa d'ajust de sortida i càmera tampó per reduir de manera efectiva la devolució de materials; L'habitatge està revestit amb materials resistents al desgast UHMW.


Casing mitjà : s'adopta la tecnologia de malla de vora, donant lloc a una gran resistència i bona tensió; S'afegeix la canonada d'equilibri per equilibrar la pressió entre dos carcasses del cos de la màquina; La porta d'accés d'obertura àmplia facilita la reparació i substitució de la galleda; El port a prova d'explosions està disponible i pot reduir efectivament la pressió i alliberar l'explosió.


Peu : L'estructura de segellat del nou eix del tipus evita que es filtri la pols; L'estructura dividida de l'habitatge del rodament garanteix la fiabilitat de l'ús de la màquina; Dos dispositius de segellat a la placa d'ajust eviten que la pols i els materials s'escapin de la placa d'ajust; La màquina està equipada amb dispositiu anti-revers per tal d'evitar el bloqueig causat per la fallada elèctrica; El detector de velocitat i el sensor d'alarma de fora de pista són opcionals.


L'elevador de cubs es pot utilitzar per transportar verticalment granulars, en pols i blocs, per a molins d'alimentació , plantes oleaginoses, aliments, productes químics, materials de construcció, magatzem de grans i ports.


Paràmetre de rendiment

Escriviu

Polea capçalera

Diàmetre

(mm)

Costella de l'ample de cinturó

(mm)

Capacitat (t / h)

Potència (kw)

TDTG (z) 36/18

360

200

5-8

Calculat per

Alçada i capacitat

TDTG (z) 36/23

360

250

10-15

TDTG (z) 36/28

360

300

15-20

TDTG (z) 50/23

500

250

25-35

TDTG (z) 50/28

500

300

25-45

TDTG (z) 60/30

600

300

35-65

TDTG (z) 60/33

600

350

50-100

Hot Tags: elevadors de cubells, ascensor de corretja de cinturons, elevadors de cubs de tipus de corretja, elevadors tipus cubeta, fabricants d'elevadors de culleres, elevadors de cubells proveïdors, comptadors, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs
Investigació

You Might Also Like