Sitja indústria de materials de construcció

Amb propietat integral bona i llarga vida útil, sitja FDSP d'acer s'utilitza per a emmagatzematge d'escòria, mineral en pols, pols fina i cendres i altres materials de construcció. La sitja d'acer es construeix amb equipament especial quan es construí. En el procés de laminació, la ektexine de la sitja era...

Detalls del producte


Amb propietat integral bona i llarga vida útil,Sitja d'acer FDSPs'utilitza per a emmagatzematge d'escòria, mineral en pols, pols fina i cendres i altres materials de construcció.


La sitja d'acer es construeix amb equipament especial quan es construí. En el procés de laminació, la ektexine de la sitja es feia una banda convexa espiral amb gruix cinc vegades més que el material, així com ample de 30 a 40 mm, que molt reforçat la capacitat de càrrega de la sitja i fer la intensitat global, estabilitat, així com la resistència de commoció anterior sobre altres Sitges.


Bobina d'acer galvanitzat amb forta anticorrosió propietat s'utilitza per fer la vida útil del sitja viatger d'acer més llarg que els altres productes.

Aplicacions:

Emmagatzematge de cendra ●Fly

●Cement d'emmagatzematge

●slag d'emmagatzematge

●clinker d'emmagatzematge

Emmagatzematge de productes materials i acabats cru ●gypsum

●cullet d'emmagatzematge


Característiques i beneficis:

Material de la placa d'acer ●galvanized

●Good soldadura

Edifici ●fastly

●corrosion resistent

●base arquetes

Vida laboral de ●Long: 25-30 anys

Sistema de control de ●Automation

●Easy millora de capacitat o sitja moure


Sitja opcions:

●Lipp d'acer sitja

●Assembly d'acer sitja


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

10

12

942

11

13

1235

12

14

1582.56

13

15

1990.05

14

16

2461.76

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Hot Tags: edifici sitja material indústria, construcció materials utilitzats Sitges, Sitges d'emmagatzematge en la construcció de material, preus sitja material de construcció, contenidors d'acer per a Sitges de ciment, acer de pedra, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like