Safata de cable

Safata de cable tenim Alemanya tipus safata de cable, safata de cable de malla de tipus francès i safata de cable cistella-tipus de malla de malla de malla. A més, podem personalitzar diferents tipus de safata de cable de malla, safata de cable d'escala i la safata de cable cable manera depenen a petició dels clients. L'estructura oberta de malla safata de cable permet...

Detalls del producte

Safata de cable de malla

Tenim Alemanya tipus safata de cable, safata de cable de malla de tipus francès i safata de cable cistella-tipus de malla de malla. A més, podem personalitzar diferents tipus de safata de cable de malla, safata de cable d'escala i la safata de cable cable manera depenen a petició dels clients.

L'estructura oberta de safata de cable de malla permet la màxima ventilació i dissipació de calor de cable, igual que muntat en l'aire. La calor no reunir-se junts, així pot estalviar el consum d'energia i optimitzar el rendiment del cable. L'estructura oberta també pot evitar es reuneixen d'aigua, pols i runa, per evitar que els bacteris cria fàcilment. És neta i pot reduir el risc d'incendi o altres amenaces de seguretat.

Totes les peces especials, incloent-hi voltes, tres camins, quatre camins, llindes, etc, es processaran per safata directament a l'establiment i no cal ser acabat a la fàbrica. Pot salvar la cara personalitzen cost i temps i acabar el projecte abans.

Safata de cable de malla és àmpliament aplicable en diferents indústries incloent petroli, químiques, acer, aliments i begudes, banca, transports, oficina, sala d'ordinadors i altres. Cada vegada més, gaudir de favor dels clients nacionals i internacionals.

Tractament de superfícies: electrogalvanizing, electro-galvanitzat, zincat-níquel, dacromet, HDG (bany calent galvanització), passivat, electrolític polit.


Safata de cable recte a través

Especificacions: Les especificacions es poden personalitzar depenen del projecte.

Procés productiu: disseny informatitzat, mecànica i en volum de producció;

Calenta caiguda galvanitzar tractament superficial.


Característiques:

-Característiques de muntatge flexible, ràpida instal·lació, fàcil manteniment i és àmpliament utilitzat en cable de distribució de control elèctric i filferro en interiors, exteriors, cable trinxeres, túnels i altre enginyeria.


Hot Tags: safata de cable
Investigació

You Might Also Like