Portes d'acer de carboni

Portes de la nostra empresa té 10 articles, és a dir, d'adaptació – prova, prova de pal, pressió-resistent, resistent a temperatura, dosi, buit, rentat i els elements secundaris poden ser centenars, amb diverses opcions per a material, com la fosa d'acer, acer al carboni i acer inoxidable. Podem professionalment...

Detalls del producte

Portes de la nostra empresa té 10 articles, és a dir, d'adaptació – prova, prova de pal, pressió-resistent, resistent a temperatura, dosi, buit, rentat i els elements secundaris poden ser centenars, amb diverses opcions per a material, com la fosa d'acer, acer al carboni i acer inoxidable. Podem professionalment a mida disseny i fabricació precisa tot tipus d'especificació estàndard amb requeriments detallats de productes amb diferents materials d'acer segons diferent indústria, matèria i condicions de treball i procés.


Aplicació de productes:

S'utilitza principalment per a l'alimentació i l'acompliment de grànuls, pols, pols de polvoritzat ultra mitjançant transmissió de flux d'aire, dedusting sistema i altres procés necessari, mentrestant, es pot adonar-se vent tancat, tancada funció de garantir la condició estable de pressió positiva i negativa en airpiping l'aire, s'utilitza àmpliament en petroquímic, cereals i oli, menjar, menjar, poder, metal·lúrgia, mineria, Farmàcia, material de construcció, tabac , fusta, fosa, indústria, tèxtil, assecat i dedusting les indústries.


Hot Tags: portes d'acer
Investigació

You Might Also Like