Xinès Pelletizer fusta màquina

La nostra empresa està especialitzada en la fabricació de fusta de morir anell xips de pellets molí, molí de pellets de serradures, màquina de pellets de fustes, màquina de pellets de fusta, encenalls de pellets molí, carbó multes pelletiser i altres fàbriques de pellets de biocombustibles.

Detalls del producte

La nostra empresa està especialitzada en la fabricació de fusta de morir anell xips de pellets molí, molí de pellets de serradures, màquina de pellets de fustes, màquina de pellets de fusta, encenalls de pellets molí, carbó multes pelletiser i altres fàbriques de pellets de biocombustibles.


Pellets de fusta millProcessed Materials:
Es pot utilitzar qualsevol tipus de residus Agro-forestal: residus de fusta, sòrabs, branca, palmera, residus de canya de sucre, Serra de pols, escòria mèdica, fenc, bosses de fongs comestibles rebutjats; tija de fesol, tija de blat, tiges de blat de moro, tiges de tija de tiges, mostassa cotó tiges, gira-sol, arròs, arròs closca, closca de cafè, closca de cotó, Cacauet closca, arròs closca, closca de coco.


Pellets de fusta millApplications:
1. vostè pot vendre mercat local per a l'estufa de casa
2. per a generar electricitat

Molí de pellets de fusta en tota línia de producció:
La línia de producció de pellets de energia de biomassa inclou el tallador o Astelladora de fusta, trituradora, secadora, mesclador, fàbrica de pellets, refrigerador, bloquejador, embalatge màquina i altres màquines que dóna suport a la planta. Tenim tres graus de la línia de maquinària de fusta, i el nostre enginyer dissenyarà la maquinària adequada per a vostè segons les seves demandes i pressupost.Pellets de fusta molí principals avantatges:

1. estructura de disc usant reductor de grau industrial, més optimitzar la relació velocitat, fer la combinació perfecta de transmissió eficiència i durabilitat. Seva actuació excel·lent en absolut simple engranatge o cinturó models amb cotxe es pot comparar.

2. canviar el bloqueig per la Draga, procedir de l'estructura, canviar completament la màquina de pellets després matèries ús a llarg termini augment de condicions de la fuita.

3. optimització del sistema de lubricació automàtica, sobre la base de sense temps d'inactivitat per adonar-se de lubricants automàtica la giratòria a diverses parts de la màquina, més equipat amb un valor de pressió per greix inducció omplint quantitat i oportuna lubricació automàticament ajustat, realment perfecta i guardar per gram de greix.

4. l'aixecador de la Cambra pelleting per millorar pelleting eficiència i qualitat nou optimitzat.

5. en les tradicionals de material d'aliatge i tractament tèrmic del procés de fabricació de patins, novament per un segon tractament especial, fer la durabilitat de la russa al següent nivell, per aconseguir el nivell principal d'indústria.


Hot Tags: xinès pelletizer fusta màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like