Casa > Pregunta de client

PREGUNTES FREQÜENTS

1. on vas a comprar la màquina de pellets de fusta de bona qualitat a la Xina.

Avui en dia molts importadors a l'estranger té confusió davant centenars i milers de xinesos fusta pellets proveïdors màquina de fonts B2B o Google. Del punt de vista geogràfic, millor pellets de fusta màquina proveïdors concentrat a la part sud-est de la Xina, aquesta geografia representa:

1. major desenvolupament de l'economia a la Xina, és a dir, més ric lloc a la Xina.

2. tenir més alt estàndard de fabricació,

3. gran inversió de r + D per al desenvolupament sostenible,

4. més talent experts i treballadors de professió, millors utillatges de màquines.

Així que anar a la part sud-est de la Xina trobar qualificat pellets de fusta màquina proveïdor.

2. com triar proveïdor de màquina de pellets de fusta qualificat en la part sud-est de la Xina.

Consells:

1. Quan el maquinari proveïdors arriba a mateix nivell, la part més comparable és programari incl. gestió, crèdit, cultura, valor. Prova programari proveïdors abans de negoci.

2. veure per creure, intenta evitar el tracte amb l'operador que vostè no està familiaritzat, en cas de frau. Visitar proveïdors si podeu.

3. bona companyia sempre contracta millor gerent de vendes, bon gerent de vendes totalment significa comunicació, enteniment, totalment compatible i sempre donar bones solucions en qualsevol moment per resoldre els problemes del client.

3、BASIC REGLES PER A LA CORRECTA UTILITZACIÓ DE MATRIUS

Assegureu-vos que els rodets estan correctament ajustat: el rodet a morir a distància ha de ser o.2mm - 0,3 mm. Un entorn mal corró pot causar contacte entre corrons i morir. Això pot provocar"substitució"al morir forat-deformació i bloqueig parcial dels forats.

Un nou dau requereix termini arunning. Començar a morir nou progressivament, almenys durant els primers 20-40 minuts, així que escalfar lentament. Si els problemes s'han trobat durant començament amunt, operar el morir durant 20-40 minuts amb una barreja de segó, oli (2%). Quan s'acaba la producció, només deixar el morir després d'executar-lo en civada o blat de moro.

Quan canvieu mor, acuradament inspeccionar l'estat de la mort d'estar superfície i el sistema de fixació (és a dir, coll, pinces o desgast anell). Nota: si el dau no està ben fixa es pot trencar.

L'anell de subjecció morir hauria de comprovar cada vegada que un nou dau està muntat a la màquina, especialment per a matrius amb brides grans. L'experiència Mostra que la majoria de les matrius trencats són causades per esgotat o defectuós anells de tancament. Mor corrent amb un anell de subjecció defectuós pot crear fortes vibracions, matrius trencats i un lifespan morir reduït.