Compost fertilitzants tambor rotatiu granulació

Característiques del Rotary tambor Granulador 1. Granulador de tambor és aplicable a l'estufa de calor i fred estufa. És adequat per a la producció a gran escala de fertilitzants d'alts, mitjans i baixes concentracions. 2. el nostre tambor rotatiu Granulador adopta revestiment de cautxú placa o àcid...

Detalls del producte

Característiques del tambor rotatiu Granulador

1. Granulador de tambor rotatiués aplicable a l'estufa de calor i fred estufa. És adequat per a gran escalaproducció d'adobsde les concentracions d'alts, mitjans i baixes.
2. Granulador de tambor rotatiu FDSP adopta revestiment de cautxú placa o àcid resistent d'acer inoxidable placa de revestiment. En nostre Granulador de tambor rotatiu, la cicatriu pot ser remogut i el burl es poden pelar automàticament.
3. característiques dels nostre Granulador de tambor rotatiu inclouen una aparença elegant, estructura racional, fiables i de qualitat, peletización alta intensitat, bona resistència corrosiu, bona resistència abrasiu, de baix consum, llarga vida útil, operació simple i fàcil manteniment, etc.
4. aquestfertilitzantses poden produirfertilitzants orgànicsiadobs inorgànics.Granulador de tambor rotatiuestructura

-Parèntesi Granulador.

El conjunt amb quina força grans óssos és recolzat per suport de part giratòria, per tant, adopta plaques d'acer de carboni mitjà, material de feix de canal que estan soldats i compleixi la norma de qualitat estrictes.
-Part de la unitat.

El marc de l'equip està soldada de feix de canal d'alta qualitat. El motor principal en equip marc i reducció engranatges són tant producte nacional ISO lliure-inspecció. Accionaments amb motor cinturó sheave, cinturó trianguler i reducció de marxa i ofereix poder a Granulador.
-Grans marxes.

Fixat en Granulador i malles amb engranatges de transmissió petites per conduir la màquina tot treballant en la direcció oposada. Alta tecnologia desgast-resistent material Granulador s'estén vida de servei.
-Cinturó rodant.

Subjectar a ambdós costats de Granulador per donar suport.
Estufa mecanisme de tambor rotatiu Granulador
Les matèries primeres per a l'estufa són de vapor, amoníac gas, àcid fosfòric o solució ammuniacal, purins de fosfat d'amoni i purins de superfosfat de triple. Després d'aquests pols de fertilitzants sòlids entren el tambor rotatiu, farà el moviment recíproc sota l'acció de la gravetat, força centrífuga i la fricció força entre fertilitzants. Amb el moviment rotatori de tambor, materials generats esprai sobre la superfície del nucli de granulació. Aquesta capa de recobriment esdevenir més gruixuda i més gruixuda i a poc a poc els materials generats són granulat en mides desitjats i donats d'alta el forat descarrega.La imatge de la Granulador de tambor rotatiu
Hot Tags: compost de fabricants de granulació, Xina, fertilitzants tambor rotatiu, proveïdors, fàbrica, a l'engròs Molí de pellets de fertilitzants orgànics Molí de pellets de fertilitzants Alfals 'pellets' adob Alfals granulat com a fertilitzant Alfals granulat dels fertilitzants Alfals pilotetes Fertilizant gespa màquina de pellets de fems fems 'pellets' adob adob fems pelleted fem boletes pellets de fems d'aviram aviram fems 'pellets' adob fems d'aviram pelleted aviram 'pellets' adob
Investigació

You Might Also Like