Contínua gra assecadora

Introducció assecador continu gra: completa continu assecat teoria sol·licitar assecador continu gra. Grans desemboquen a la torre a través de l'alimentador de la part superior de la màquina d'assecatge i llavors flueixen en columna gra lentament per gravetat. Grans secs primer pel ventilador d'aire calent, llavors es refreda per...

Detalls del producte

Assecador continu graIntroducció:

Teoria completa continu assecat sol·licitar assecador continu gra. Cereals en la torre a través de l'alimentador del flux de lamàquina d'assecatgei llavors flueixen en columna gra lentament per gravetat. Cereals s'assequen primer pel ventilador d'aire calent, llavors refrigerats amb bufador d'aire fred per sota de la màquina i finalment donats d'alta a través del fons de l'assecador.


C assecador continu graharacteristics:

1. gran sortida, alta eficiència, consum d'energia baixa amb l'operació contínua de 24 hores, que és aplicable a l'assecat de gran capacitat, complir requisits assecat de gra gran processament planta, granja, greix vegetal i magatzem facturació centre etc..

2. la columna de gra d'assecat de la màquina són muntats amb malla de filferro d'acer d'alt carboni, galvanitzat de xapa troquelada i ruixat angle de ferro, que aconsegueix l'efecte millor assecat i vida laboral més llarga.

Corró d'alta velocitat 3.variable s'aplica a la part inferior de l'assecador, que controla la velocitat del flux gra a la columna de gra. L'acompliment de velocitat, temperatura i humitat són en temps real controlats per l'acompliment de corró. El seu punt de pessic eliminant disseny poden prevenir eficaçment material aplacats. Màquina recàrrega intensament pot barrejar grans, que assegura el material s'escalfa més uniformement.


Avantatges de la màquina assecadora gra:

1. baixa temperatura:

Segons diferents tipus de cereals, els clients poden regular la temperatura d'assecat. La tecnologia de baixa temperatura protegeix cereals es faci malbé.

2. cabal d'aire gran:

S'aplica Super gran admirador barril. El ventilador centrífug de baix soroll i anti-sobrecàrrega Opera constantment sense vibració. Model de posada en marxa lenta assegura la vida de forma homogènia de bufat i molt de temps treballant.

3. baixa inversió:

S'apliquen com vapor, natural gas, fuel-oil o closca etc. la temperatura de les quals pot ser controlat acuradament per assegurar la qualitat del gra d'arròs multi fonts de calor. A més, alta-l'ús de calor redueix costos d'assecatge. Tecnologia de processament continu garanteix una gran capacitat i alta eficiència, que redueix el consum energètic.

4. llarga vida útil:

Assecador continu gra està dissenyat per a l'estil exterior sense necessitat de construcció de taller. Xapa d'acer galvanitzat s'aplica per a les parts netes i principal de aire. Tot l'engranatge té bona aparença i segellat, així com una llarga vida útil i pot ser operat a tot el dia a l'exterior a qualsevol condició.

5. fàcil operació:

Sistema de control de pantalla de Tacte PLC pot mostrar i controlar el funcionament paràmetre d'equips, paràmetre de combustió del cremador i paràmetre assecament de cereals etc.. Sistema de control informàtic és fàcil i humanitzats que té les funcions com alarmant, control remot, diagnòstic automàtic, supressió de problemes etc..

6. baix manteniment cost:

Els materials i recanvis aplicades a l'assecadora són duradores amb proporció de fracàs de baix. Comiat fàcil pern s'aplicaran a assecador connexió de closca, que és resistent i durador. Tots els sistema elèctric i components conforme norma NEMA.


Hot Tags: assecador continu gra Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like