Tamís de refredament

Decriptions: La màquina coordinat el refredament i patrimonials. Pot la alts pellets de temperatura i humitat a temperatura de refrigeració i picarem fora on pols. L'estructura és senzilla i fiable, refredament en primer lloc i després de cribratge. Amb el flux de treball raonable, bon efecte, alt...

Detalls del producte


Decriptions:

La màquina coordinat el refredament i patrimonials. Pot la temperatura alta i humiditypellets a temperatura de refrigeració i picarem fora on pols. L'estructura és senzilla i fiable, refredament en primer lloc i després de cribratge. Amb el flux de treball raonable, bon efecte, efficiencyand alta baixa costava.


Sistemes auxiliars:Ventilador, cicló, portes


Estructura principi:
Material anar dins de les portes d'enllaç a lacontra-flux més fresc, Sota el fan efecte succió refredament del material llavors entrar a laBloquejador de vibració. Sota l'efecte de les vibracions del motor la pantalla bloquejador la matèria a diferents classificació segons les diferents especificacions dels productes.

Característiques de l'estructura:
1. utilitzant el principi de refredament de flux taulell per evitar el xoc "pellets" superfície de refredament i esquerdes.
2. alta eficiència en l'aire fred, l'efecte de refredament és significativa. Fàcil operació.
3. combinar la refrigeració i menú bloquejador, petit espai ocupat i estructura simple.

SifterScreene refredament a fàbrica

Paràmetres tècnics:

Model de

Capacity(t/h)

Power(kW)

SNSZ80

0.5-1.5

1.7

SNSZ100

1.0-3.0

2.05

SNSZ120

/

/

Hot Tags: refredament tamís, màquina de refrigeració contra-flux, pellets de fusta més fresc, fusta proveïdor més fresc de pellets
Investigació

You Might Also Like