Counterflow més fresc

Contra-flux més fresc principi: el principi de contra-flux més fresc és adoptat per refredar les boletes amb alta temperatura i la humitat. Aire calent toca "pellets" calent i aire fred toca "pellets" fresc per evitar el cruixit de superfície de pellets causada pel refredament sobtat produït tocant directe entre...

Detalls del producte

Principi fred contra-flux:

El principi de contra-flux més fresc és adoptat per refredar les boletes amb alta temperatura i la humitat. Aire calent tocs "pellets" calent i aire fred toca "pellets" fresc per evitar el cruixit de superfície de pellets causada pel refredament sobtat produït tocant directe entre aire fred i calent "pellets". Al mateix temps, les portes s'utilitza per a l'alimentació i l'espai d'entrada d'aire més gran, per tant, es pot aconseguir millor refrigeració efectes.

Després del procés de pelletizing, la temperatura de la pastilla menjar és uns 60-80 grau, i el contingut d'humitat de la fusta pastilla és aproximadament un 15%, així utilitzem necessiten refrigerador per reduir uns 3-4% humitat, tan el pellets de fusta és fàcil d'emmagatzemar. En el procés, triemSèrie FDSP SKLN Counterflow més fresc.


Trets decontra-flux més fresc

1. després de "pellets" temperatura de refrigeració no superin temperatura 3-5° C.

2. l'estructura de descàrrega de porta diapositiva funciona de manera estable i sense problemes.

3. una única diapositiva descàrrega porta l'estructura.

4. adequat per a una varietat de material de grànuls de refredament.

5. baix consum, operació fàcilment.Avantatges decontra-flux més fresc

1. es pot evitar l'esquerdament de Tremp de la superfície de pellets. També pot evitar la humitat de nucli i calor són difícils de distribuir i "pellets" són fràgils en el temps de refredament i d'altres deficiències, que generalment són causats per la nevera vertical.

2. la màquina té la funció d'alta capacitat, bon efecte de refredament, grau d'automatització, baix soroll, fàcil manteniment.


Model de

SKLN1.5

SKLN2.5

SKLN4

SKLN6

SKLN8

Volume(m³)

1.5

2.5

4

6

8

Capacity(t/h)

3

6

10

15

20

Coolingtime(min)

NotLessthan10-15Mins

TemperatureafterCooling

Nothigherthanambienttemperature + 3-5 º C

Aspiration(m³/min.t)

34

Power(kW)

0.75

1.1

1.5

1.5

1.5

PowerofAirlock(kw)

0.55

0.75

1.1

1.1

1.5

Hot Tags: counterflow Torre de refrigeració, fabricants de Torre de refredament, counterflow més fresc, comptador flux més fresc, counterflow pellets fredes, pellets de disseny més fresc, GRONXADOR fredes, alimentació de pellets gronxador fredes, refredament sedàs, Estabilitzador fredes, counterflow fabricants refrigerador, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like