Assecador amb tres rodets

Característiques de l'assecador amb tres rodets: L'assecador consta de tres rodets, rodets interior, mitjà corró i corró exterior. Cada rodet té una guia d'existències de forma especial. Sota la força giratòria de rodets i aspiració força vent calent, material discorren guia existències en rodets i...

Detalls del producte

Característiques de l'assecador amb tres rodets:

L'assecador consta de tres rodets, rodets interior, mitjà corró i corró exterior. Cada rodet té una guia d'existències de forma especial. Sota la força giratòria de rodets i succió força vent calent, flux de material en estoc guia en rodets i aconseguir l'intercanvi de calor completa en tres rodets. Temperatura de vent calent és automàtic controlat per assegurar-se la humitat que contenen és uniforme tot el temps. Fira d'assecat actuals fa vent calent d'alta temperatura contacte amb material humit a l'entrada. La calor és absorbida per l'evaporació d'aigua. Llavors l'aigua redueix contínuament mentre la temperatura cau, que assegura la temperatura material no excedeixi del seu rang de rodament per garantir la bona qualitat del material sec.


★Dried materials són de bona qualitat. L'assecador consta de tres rodets, que fa intercanvi de calor total i contingut d'aigua uniforme.

★Fair assecat actual fa vent calent d'alta temperatura contacte amb material humit a l'entrada. La calor és absorbida per l'evaporació d'aigua. Material temperatura no supera els seu rang de rodament per garantir la bona qualitat del material sec.

Equip de seguretat de ★Complete: un conjunt de mecanisme anti-flama i anti-explosió està equipat amb l'assecador. Fenomen de flama accident pot ser eliminat sense parar la màquina.

★Low cost: les tecnologies d'ara d'alta temperatura ràpid assecat i circulació d'aire calent fer assecat eficàcia superior al normals assecadores per 30 ~ 40%. Com a resultat, el cost d'assecat s'ha reduït considerablement.

★Multi funcional: a més de alcohol lees, altres materials de floc, pellets i Fibroma forma d'assecatge, com fulles, verdures, herbes medicinals, fertilitzants compost, serradures, germen de blat de moro i amarradors suc etc..


Hot Tags: assecador amb tres rodets, bucle assecador, cicle fabricants assecador assecadora, Ciclisme, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like