Sistema d'assecat

Pluviometria de 2-30%, assecat del sistema sistema d'assecat FDSP sitja àmpliament utilitzat en arròs, blat de moro, colza, soja, blat, sorgo, cacauets, nous de bètel i altres grans granulars, millorar la qualitat del material assecat. FDSP ofereix diversos tipus d'equips d'assecat, com assecadors de procés,...

Detalls del producte

Sistema d'assecat

Sistema d'assecat FDSP sitjaàmpliament utilitzat en arròs, blat de moro, colza, soja, blat, sorgo, cacauets, nous de bètel i altres grans granulars, pluviometria de 2-30%, millorar la qualitat del material assecat.

FDSP ofereix diversos tipus d'equips d'assecat, com assecadors de procés, assecadors de Torre, tambor assecadors, assecadors de mòbils, assecadors de corró i així successivament. FDSP ofereix un complet sistema d'assecat, que cobreix la recepció de la matèria, neteja, assecat, emmagatzematge, així com lasistema de control. El sistema d'assecat es pot ajustar segons les diferents necessitats, camps, fonts de calor, les condicions externes, etc. FDSP també ofereix serveis de projecte claus en mà inclosos instal·lació, posta en marxa i servei postvenda.


Principals equips d'assecat del sistema són:

(1) Assecadors de procés

Assecadors de procés són adequats per a l'assecat, que presenta una gran capacitat, alta eficiència energètica, consum d'energia baixa i 24 hores d'operació contínua d'assecatge de gra gran volum. La capacitat màxima pot ser 250 tones per hora, que és d'uns 6.000 tones per dia i pot satisfer les necessitats d'assecat per a processament de fàbriques, granges, plantes d'oli, centres de facturació de magatzem, etc d'aliments a gran escala.

(2) Assecadors de Torre

Torre assecadores són adequats per a magatzem facturació centres a efectes de l'emmagatzematge segur, amb instal·lació modular, esquema d'estructura simple, baix cost i funcionament en climatologia favorable.

(3) mòbils assecadors

Mòbils assecadores són adequats per productes assecat d'un volum petit a la vora del camp, que presenta mobilitat, fàcil maneig, economia i conveniència.

(4) Assecadors de corró

Assecadors de patins són adequats per a l'assecat de productes químics.


Hot Tags: assecat del sistema, assecat unitat, sistema d'assecat de gra, sistema d'assecat de blat de moro, sistema d'assecat de blat, cereal assecat fabricants sistema, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like