Fàbrica especial tija de blat de moro de pelets màquina

Màquina de pellets de tija de blat de moro és un tipus de màquina que podia processar serradures, palla pols, closca d'arròs, Cacauet closca, branques de biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat.

Detalls del producte

Àmplia gamma de matèries de pellets de biomassa:
Gairebé tot el material forestal i agro-residus es poden convertir en pellets de fusta els nostresMolí de pellets de fusta anell morir, com ara: fusta xips, afaitar, serradures, Cacauet closca, canya de sucre, ricí petxines/tija, cafè closca, Paddy palla, tija de gira-sol, tiges de cotó, tabac residus, tija de mostassa, Jute residus, pols de bambú, te residus, palla del blat, Palm pellofa, pellofa de soja, coco Pitch borda/palles, etc de pellofa d'arròs. Final "pellets" es pot utilitzar per a calderes industrials com grans plantes generadores i calefacció.Introducció de fàbrica de pellets de fusta de biomassa:

1.Màquina de pellets de fusta de biomassaés un tipus de màquina que podia processar serradures,
pols de palla, closca d'arròs, el cacauet closca, branques de biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat.

2.Classification:Flat moren pellets de fusta màquina, màquina de pellets de fusta anell moren i anell vertical morir pellets de fusta màquina. (nostre pelletizer fusta és anell morir pellets màquina que tenen capacitat alta i actuació estable.)


Investigació