FDSP sèrie molí de pellets de biomassa

Màquina de pellets de fusta de biomassa és un tipus de màquina que podia processar serradures, palla pols, closca d'arròs, el cacauet closca, les branques biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat. Comparació de plana moren i anell morir pellets de fusta...

Detalls del producte

Màquina de pellets de fusta de biomassaés un tipus de màquina que podia processar serradures, palla pols, closca d'arròs, el cacauet closca, les branques biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat.

Àmplia gamma de matèries de biomassa "pellets" màquina.

Màquina de pellets de biomassa s'utilitza principalment per a residus forestals agro, com palla, tija de cotó, closca d'arròs, Cacauet closca, bambú, branca de buit fruites, carbó polvoritzat i etc residus de paper.

Aplicació de pellets de fusta de biomassa.

Combustible per a Burning(85-90%)
Forat 6/8/10 mm: estufes de llar
Forat 8 / 10mm: Industrial

Calefacció valor: 17.5-19.5MJ/kg.
Densitat: 1.1-1.5kg/cm3
Humitat: ≤ 8%.
Contingut de cendres: andlt;1.5%.

Comparació de la màquina de molí de pellets de diewood de andring de morir plana

Vostè pot trobar diversos tipus màquina de pellets en el mercat de la Xina.Màquina de pellets de fusta plana moririMolí de pellets de fusta anell morirsón molt comuns. Bé, quina és la diferència entre ells?


Molí de pellets diewood plana:

1. Highoperationalcost(rapidequipmentwearandmoremaintenance);

2. ser animalfeedorwoodpellets usedforsmallscale (andlt; 500kg/dia);

3. Thepriceofequipmentischeap, andservicetimeisshort.


Molí de pellets anell diewood:

1.Lowoperationalcost,theequipment(notquicklywearoutwithabitofcare),

2.Popularandwidelyusedfeedorwoodpelletproductionwithcapacityfrommediumtolarge(andgt;500Kg/Hour),

3.Thepriceisexpensive; servicetimeismuchlonger.

4.Thedurabilityofpelletsfromringdiemachineisbetterthanflatdiemachine.


Hot Tags: Pellets de biomassa Wfdsp sèrie mill, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs serradures pellets màquina serradures pellets molí fer pellets de fusta de serradures fer pellets de fusta de serradures fenc de fàbrica de pellets màquina fenc de pellets com fer fenc 'pellets' màquina de pellets de fusta per a la venda màquina de pellets de fusta Molins de pellets de fusta de fàbrica de pellets de fusta Molí de pellets de fusta màquina de fusta molí utilitzat molí de pellets de fusta fabricants de fàbrica de pellets de fusta màquina de fer pellets de fusta
Investigació

You Might Also Like