Indústria alimentació sitja

Animal alimentar molí normalment té una capacitat de processament enorme en gra granel sobretot blat de moro/blat de moro, soja. Serà un treball dur per al funcionament d'aquest material massiu en tones per poder home, així, un desig profund de gra de granel auto sistema pel molí menjar, que és l'emmagatzematge massiu sitja sistema...

Detalls del producte

Animal alimentar molí normalment té una capacitat de processament enorme en gra granel sobretot blat de moro/blat de moro, soja. Serà un treball dur per al funcionament d'aquest material massiu en tones per poder de l'home, per tant un desig profund de gra de granel auto sistema per a la fàbrica de pinsos, que és el sistema de sitja granel d'emmagatzematge per a pinsos, i també es pot aplicar en molí de farina de blat de moro/blat de moro o blat, molí d'oli i altre industrial.Nostres massiu emmagatzematge Bin per la fàbrica de pinsos animals normalment lliura amb pinsos i dissenyada conjuntament.

En una fàbrica de pinsos l'alimentació del bestiar sovint s'emmagatzema en formigó estret Sitges fins a 20 metres d'alçada. L'ompliment de les Sitges genera una gran quantitat de pols. A la part inferior de les Sitges, transportadors de cargol abocaments de l'alimentació del bestiar. Per evitar l'execució dels transportadors desocupat o l'ompliment excessiu de les Sitges, s'exigeix una mesura de nivell.

Sitges de diferents capacitats per emmagatzemar menjar produït per FDSP: Marc galvanitzat, possibilitat de càrrega pneumàtica, finestra de visionament.


Diversos tipus de dimensió per a diferents necessitats.

Sortida de menjar fàcil.

No quedant.

Menjar és fresca.

Sitges amb centre central o decenter.

Escala amb tanca de seguretat.PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Investigació