Alimentar Blender cinta per la barreja de grànuls de menjar

Introducció del Feed cinta Blender alimentar blender de cinta és una bona estanquitat i no hi ha fuites, eficient i versàtil barreja màquina per la barreja de grànuls secs i pols homogèniament. Durant el procés de fusió, podeu afegir altres líquids a la pols del gra, fer el menjar pellets més...

Detalls del producte

Introducció del menjar cinta Blender

Alimentar la batedora de cintaés una bona estanquitat i no hi ha fuites, eficient i versàtil barreja màquina per la barreja de grànuls sec andamp; pols homogèniament. Durant el procés de fusió, podeu afegir altres líquids a la pols del gra, fer el menjar pellets més nutritiu.

Per què escollir Blender cinta d'alimentació de pellets plantes

1. cinta mescladors emprendre qualitat barrejant a velocitats lentes. Les propietats dels productes d'aquesta manera es conserven i es redueix el risc de sobreescalfament. Desgast baix significa les propietats inicials de pols o grànuls com ara la densitat, la mida i forma són inalterables.

2. una cinta helicoid, situat als voltants de l'eix mesclador provoca repetit longitudinal creuat de productes. La velocitat de rotació lenta és especialment adequat per productes sensibles a la calor, fràgils o abrasius.

3. les paletes deMesclador de cintacol·loquen per moure el material oposant-se així com radialment direccions laterals.

4. cinta alimentar batedora té efectes excepcionals que barreja de pols andamp; líquid, productes de grànuls i fibres, especialment per barrejar pólvores de gra.


Certificacions

Els nostres productes han passat certificació CE molt abans, i la nostra empresa és amb certificació ISO9001.

Model de

SLHY0.6

SLHY1

SLHY2.5

SLHY5

SLHY7.5

SLHY10

Volume(m³)

0.6

1.0

2.5

5

7.5

10.0

/Batch(kg) capacitat

250

500

1000

2000

3000

4000

Barrejant Time(min)

5-6

5-6

5-6

5-6

5-6

5-6

L'acompliment de temps (s)

5

5

5

5

5

5

Homogeneïtat (cv≤ %)

7

7

7

7

7

7

Power(kW)

5.5

11

15/18.5

30

37

45


Hot Tags: Mesclador de cinta batedora de cinta Mesclador de cinta Blender màquina de mesclador de cinta alimentar mesclador de cinta Mesclador Mesclador de doble eix batedora de cinta menjar per barrejar d'alimentació 'pellets', Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like