Flotant peix alimentar la màquina en Fdsp

Els peixos flotant alimentar que fa la màquina s'utilitza per fer el precipitat del gra, la soja, els cereals o altres materials. El pellet Sura sobre l'aigua com a mínim unes 12 hores. Especialment per a la indústria de l'aqüicultura com el peix, el shrimptortoise i altres productes aquàtics. Materials per a...

Detalls del producte

S'alimenten els peixos flotants fent machineis solia fer el precipitat del gra, la soja, els cereals o altres materials. El pellet Sura sobre l'aigua com a mínim unes 12 hores. Especialment per a la indústria de l'aqüicultura com el peix, el shrimptortoise i altres productes aquàtics.


Materials per a flotant peix alimentar de màquina

matèries poden ser: blat de moro, blat, soja, cereals, etc. de pols d'OS

Nota:matèries primeres necessiten moldre en contingut d'humitat de matèries de 60-80mesh: 13-18%


Superiorities de Aqua alimentar la màquina de pellets

1. qualitat acabat "pellets": la pelletizer menjar adopta dos condicionador jacketed capes, així que el material pot ser completament cuinats, satisfer necessitats especials i assegurar la qualitat final aquàtic "pellets" de canal.
2. alta eficiència: motor principal adopta la transmissió d'engranatge de precisió alta, la capacitat pot ser millorat aproximadament un 20% respecte a la transmissió per corretja i amb baix consum d'energia.
3. alta "pellets" taxa de formació: la internacional avançada primavera mecanisme d'acoblament és de novel·la i estructura compacta, assegura pilotetes formació taxa superiors al 95%.
4. segur i fàcil operació: protecció de sobrecàrrega i sistema de control elèctric fer l'operació segura i fàcil.
5. llarga vida de servei: múltiples morir d'anell obertura per elecció, excel lent d'art de morir anell assegurar llarga vida útil de les partsLes principals etapes del peix alimentar producció són les següents:

Procés de netejaMaterials nets per eliminar impureses;
Procés de mòltaMoldre matèries en forma de pols amb un molí de martell menjar
Procés pelletingFer l'oïdi en pellets de menjar amb el peix alimentar la màquina de pellets
Procés de refrigeracióFresc peix menjar boletes amb un refredador
Procés d'assecatSec "pellets" acabat amb una màquina assecadora
Procés d'envasatEmbalatge de canal pastilles per la màquina de paquetFlotant peix alimentar màquina treballant embolic de fotos


Hot Tags: flotant peix alimentar de màquina en fdsp, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like