Sitja d'indústria alimentària

Alimentació aplicacions requereixen un fabricant de sitja que comprèn les necessitats úniques d'aplicacions d'aliments. La sitja d'aliments ha de ser determinada pel clima local i qualitat dels aliments. Temperatura de humitat i emmagatzematge d'aliments ha de mantenir la gamma de seguretat. L'elecció adequada assecat, neteja i ventilació...

Detalls del producte

Alimentació aplicacions requereixenun fabricant de sitjaque comprèn les necessitats úniques d'aplicacions d'aliments. La sitja d'aliments ha de ser determinada pel clima local i qualitat dels aliments. Temperatura de humitat i emmagatzematge d'aliments ha de mantenir la gamma de seguretat. Triar mesures assecat, neteja i ventilació adequades.

Sitges d'alimentsestan disponibles en panelbolted soldat, plana i Repic panell cargolada Sitges d'acer inoxidable, alumini.

Totes les Sitges d'aliments es fabriquen en instal·lacions de fabricació de certificat ISO utilitzant controls de procés estricte. Epoxi i vidre-fusionats-a-dipòsits d'acer recoberts són fàbrica recobert en condicions ambientalment controlades per la qualitat i durabilitat. Alimentaris i recobriments NSF i construcció estan disponibles.Aplicacions:

●Wheat d'emmagatzematge

emmagatzematge d'arròs

●Flour d'emmagatzematge

●soybean d'emmagatzematge

magatzem de gra

●rapeseed d'emmagatzematge

●Maize d'emmagatzematge

●buckwheat d'emmagatzematgeCaracterístiques i beneficis:

Material de la placa d'acer ●galvanized

●base arquetes

Vida laboral de ●Long: 25-30 anys

●Measuring temperatura, control de nivell

●fumigation, refrigeració i ventilació, eliminació de la pols

Sistema de control de ●Automation

●Easy millora de capacitat o sitja moure

●Good soldadura


Sitja opcions:

●Lipp d'acer sitja

●Assembly d'acer sitja


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Hot Tags: sitja de gra galleda de gra magatzem de gra dipòsit de gra papereres d'acer de gra oest sitja de gra d'acer per a la venda Sitges de gra fabricants fabricants de sitja de gra fabricant de sitja de gra magatzem de gra Sitges fabricants sitja d'indústria alimentària, Sitges de la indústria alimentària, sitja de farina de civada, bin sitja, bin sitja, sitja bin gra, galleda de Sitges, bin Sitges, contenidors d'emmagatzematge, emmagatzematge de galleda, reciclatge d'emmagatzematge, fabricant de Sitges, fabricants de sitja, fabricant de la sitja, emmagatzematge Sitges fabricants, fabricant de sitja d'emmagatzematge, sitja fabricants d'EUA, contenidors d'acer de gra, sitja de gra d'acer, d'acer Sitges per emmagatzemar gra, sitja de sèsam, sitja de civada, sitja de farina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs,
Investigació

You Might Also Like