Automàtic complet sistema afegint líquid

Totalment automàtic de tipus líquid afegint sistema generalment treballa amb sistema de processament per lots. 1. breu introducció escala líquid és regulable per pantalla tàctil. Original de processament per lots d'ordinador cal oferir començant o afegir senyals o controlar directament. 2. el sistema de control es pot instal·lar...

Detalls del producte

Totalment automàtic de tipus líquid afegint sistema generalment treballa amb sistema de processament per lots.

Breu introducció

1. líquid escala és regulable per pantalla tàctil. Original de processament per lots d'ordinador cal oferir començant o afegir senyals o controlar directament.

2. el sistema de control es pot instal·lar en el control d'habitació o al lloc, que el convenient per a la operació.

3. el controlador pot aportació algunes fórmules normals per endavant per la pantalla tàctil o fórmula de líquid d'entrada directa a l'ordinador.

4. funcionament passos: determinar la quantitat líquida fórmula i lot abans de pesatge. Formigó ordinador enviar tret de sortida i llavors automàtica pesant i addició es duen a terme. Després d'això, sala de control enviar comenci a afegir senyal i llavors esprai líquid a mesclador. El sistema s'aturarà quan líquid tot estigui descarregada. Per fi, senyal acabat serà enviat a l'ordinador de formigó. Les operacions seran reciclats al seu torn.

5. hi ha dues maneres de control: operacions manuals i automàtiques. Tots els dispositius pot iniciar o aturar individualment manuals. De funcionament automàtic, líquid s'afegiran en el tanc automàticament quan és líquid a baix nivell i afegint es parada si líquid és a nivell alt.

S'aplica àmpliament a pesant tipus líquid afegint sistema en alimentació, aliments, indústries de Medicina etc..


Hot Tags: líquid plena automàtic afegint el sistema, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like