Escala de dosificació Microordinador automatització completa

Microelement automàtic complet escala de formigó és una mena d'alta tecnologia intel·ligent material elèctric que va ser dissenyat per material industrial Microordinador sistema de processament per lots. Per en pols, pellets, trossos i en diversos ambients de la indústria de materials a granel, pot fer les següents obres automàticament i...

Detalls del producte

Microelement automàtic complet escala de formigó és una mena d'alta tecnologia intel·ligent material elèctric que va ser dissenyat per material industrial Microordinador sistema de processament per lots. Per en pols, pellets, trossos i en diversos ambients de la indústria de materials a granel, pot fer les següents obres automàticament i precisa: mesura material Microordinador totalment automàtica, totalment automàtic de formigó quantitativa i control de transport totalment automàtic. És estable i precisa, millora notablement material industrial Microordinador eficiència de formigó i totalment evita possibles errors comesos pels manuals de processament per lots i abocaments.

Diversos contenidors existències, bolcada tremuja escala i transport mecanismes estan disponibles segons les exigències dels clients. I segons la quantitat de dosificació, escala individual, dobles escales i escales multi pot ser agreujada per satisfer les diferents necessitats.

Funcions i característiques

1. segons de material fórmula en ordinador, totalment automàtica amb un pes de formigó i transport es pot fer amb precisió.

2. fracàs de manual de formigó es poden evitar minuciosament. Qualitat dels productes es garanteix així.

3. la desviació de l'únic material dinàmic de formigó no serà més del ±0.03% de capacitat màxima, que és la tecnologia avançada internacional.

4. formigó velocitat: velocitat de material de sola de formigó pot arribar a 30kg/28s, basat en que auger embalatge és 110mm i material proporció és 600 kg/m ³, que és la tecnologia avançada internacional.

5. tres punts penjant sistema és fàcil muntatge, desmuntar i manteniment.

6. especials fetes auger dosificació s'aplica per materials especials per tal que tant bona fluïdesa i fluïdesa dolent materials poden ser transportats eficient quan dosificació.

Microelement totalment automàtica, escala de formigó s'aplica àmpliament a l'alimentació, aliments, mèdics, químics indústries per adonar-se de formigó totalment automàtic i automàtic transport de pinso i pellets de material Microordinador.


Hot Tags: dosificació Microordinador d'automatització completa escala, la Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like