Sèrie GF alta pressió ventilador centrífug

Introducció de producte: Ventilador centrífug de GF sèrie alta pressió aplica principalment a transmissió pneumàtica per a la línia de producció de farina, capacitat diària del processament del blat és 120-300 tones. Durant el procés de disseny de ventiladors de sèrie GF, àmpliament absorbir tecnologia avançada a casa i a l'estranger que relacionats amb...

Detalls del producte

Introducció de producte:

Ventilador centrífug de GF sèrie alta pressió s'aplica principalment a transmissió pneumàtica per a la línia de producció de farina, capacitat diària del processament del blat és 120-300 tones.


Durant el procés de disseny de ventiladors de sèrie GF, estem àmpliament absorbir la tecnologia avançada a casa i a l'estranger que relacionats amb maquinària fluid, mentrestant contínuament guiat per universitats, instituts d'investigació experts en polvoritzador sistema, i finalment aconseguir l'èxit en això.


Els fans de sèrie GF tenen avantatges de baix soroll, bon aspecte, etc. un funcionament estable. Volum de pressió i aire aire pot satisfer el requisit de tant horitzontal com inducció tipus aspiració alimentador, que beneficia flexible triar per a si obra de fàbrica nova o transformació Molí Vell.


A més, ventilador de alta pressió GM tipus es pot també aplicar Ventilació forçada en altres camps d'aplicació i transport pneumàtic.


El gas transportat ha de ser tòxics, inofensiva, no corrosiu i no-hypergolic amb no més que 80℃ i la concentració de pols de temperatura no més de 150mg/m3.


Hot Tags: ventilador centrífug, ventilador centrífug
Investigació

You Might Also Like