Papereres de d'emmagatzematge del gra indústria Silo gra

Sitja de gra, també anomenat bin gra, sitja d'emmagatzematge de gra, és un contenidor d'emmagatzematge de gra gran. Com el seu nom indica, sitja d'emmagatzematge de gra s'utilitza per emmagatzemar productes d'agricultura per a electrodomèstics o graner de grans projectes. Sitja de gra és àmpliament utilitzat per emmagatzemar cereals, com arròs, blat de moro, blat, soja,...

Detalls del producte

Sitja de gra, també anomenatgalleda de gra, sitja d'emmagatzematge de gra,és un contenidor d'emmagatzematge de gra gran. Com el seu nom indica, sitja d'emmagatzematge de gra s'utilitza per emmagatzemar productes d'agricultura per a electrodomèstics o graner de grans projectes. Sitja de gra és àmpliament utilitzat per emmagatzemar cereals, com arròs, blat de moro, blat, soja, ordi, sorgo, pipes, nucli de Palma, blat sarraí, Mill, segó, pèsols, faves, rapeseeds, llavors de remolatxa, cacauet, llavors de sègol, farina, pinsos, menor cereals i i ' altre granel granulars cultius, etc. Abans caculating el volum d'acer sitja de gra granel, necessitem saber la densitat de gra, llavors el nostre enginyer pot oferir solució d'emmagatzematge de gra indicada pel client.

Generalment la sitja d'emmagatzematge d'acer incloent-hi tres parts:sostre de la sitja, sitja cos, fons de la sitja.

En un disseny diferent, enginyer afegirà un sistema diferent, com el sistema de ventilació, sistema precleaning, sistema de assecador de gra, monitor nivell, transmetre el sistema, mesura de la temperatura, etc. Que coincidien amb equips depèn la customerand #39; les necessitats reals i l'entorn local.


Els avantatges dels nostre sitja de gra d'acer:

1.Estanquitat bona, no hi ha cap necessitat de preocupar-se per fuites del material d'emmagatzematge.

2.Control de temperatura, control del DCS, qualsevol tipus de sensor, indicador de nivell es pot instal·lar dins la sitja. Es pot realitzar en temps real control per ordinador.

3.Excel lent estabilitat gràcies al sistema Lipp.

4.D'acer Sitges custodiar els grans ja.

5.Major capacitat d'emmagatzematge en una àrea molt més petita.

6.D'acer Sitges evitar problemes d'humitat en cas de pluja.

7.Més fàcil de descarregar.


De l'anàlisi inicial de lloc a desenvolupar el seu pla d'emmagatzematge de gra costum a realització final del projecte,FDSPpoden subministrar solució professional per satisfer les seves necessitats i maximitzar la rendibilitat.


Lloc de construcció de la sitja d'emmagatzematgeCertificacions

Ja hem passat la ISO9001: 2008 l'any 2014, certificat CE de l'any 2013 i certificat por SGS.

Càlida benvinguda a la seva consulta i visita!


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Hot Tags: Gra indústria Silo, sitja de la indústria de cereal, sitja de blat de moro, sitja de blat, sitja de fesol, Sitges de polpa de fesol, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, majorista
Investigació

You Might Also Like