Gra sitja d'acer sitja d'emmagatzematge de blat de moro sitja

FDSP ' sitja s són àmpliament utilitzats en diferents línies industrials com a magatzem de gra, granja, pellets de fusta, serradures, pellets de plàstic, llavor, farina, midó, oli, menjar, aigua emmagatzematge, alcohol, vi, port, química i així successivament, que són l'equipament per emmagatzematge de granular i materials en pols molt...

Detalls del producte

FDSPand #39; sitja ssón àmpliament utilitzats en diferents línies industrials com a magatzem de gra, granja, pellets de fusta, serradures, pellets de plàstic, llavor, farina, midó, oli, menjar, aigua emmagatzematge, alcohol, vi, port, química i així successivament, que són l'equip molt per a emmagatzematge de granular i materials en pols.Avantatges de FDSP gra sitja d'emmagatzematge
1. tenim un excel·lent equip humà amb més de experiència 20 anys d en la construcció de la sitja.
2. com un dels més gransl'empresa fabricant de sitja, hem introduït més de 20 conjunts d'unitats de processament, i capacitat de producció arriba a 1 milions de tones per any.
3. FDSP aporta un projecte claus en mà de consulta, disseny, obra civil, producció, vendes al servei.
4. plaques d'acer galvanitzats calent s'utilitzen per al cos de la sitja, i d'acer galvanitzat també és utilitzat per batten sostre de sitja, caputxa, barana, forat per a la mesura de la temperatura, arquetes i l'escala per assegurar la llarga vida útil.Per què escollir sitja de gra FDSP:
1. bon servei: si vostè compra nostres steel sitja, ens oferirà la tecnologia per a client professional.
2. qualitat: doble xapa d'acer galvanitzat de costat i auxiliars sitja conjunt complet d'assegurar la sitja d'acer fàcil d'operar.
3. període de construcció curt: l'equip d'experimentats instal·lació i sitja perfecte dissenyar vegada instal·lació breu i baix cost.
Parts detallades de la sitja de gra d'acer de FDSP:El procés de presa de FDSP silo

Investigació