Fabricant de sitja de d'emmagatzematge de gra i proveïdor

Característiques de la sitja d'emmagatzematge de gra (sitja espiral d'acer): 1. alta resistència: la paret de la sitja de blat de moro és reforçada per la vertical stiffener i Closos en per feix de cargol. Té gran resistència i bona resistència al vent, terratrèmol i neu. 2. bo segellat funció: Arrissament i seaming de cinc capes d'espiral...

Detalls del producte

Característiques ofgrain d'emmagatzematge sitja (sitja espiral d'acer):
1. alta resistència: la paret de la sitja de blat de moro és reforçada per la vertical stiffener i Closos en per feix de cargol. Té gran resistència i bona resistència al vent, terratrèmol i neu.
2. bo segellat funció: encast i seaming de plaques cinc capes espiral d'acer assegura airproof, perquè els nostre sitja de blat de moro pot ser utilitzat per emmagatzemar materials de construcció com ara ciment, guix, cendres i escòria, així com líquids.
3. ocupació petita àrea: la distància més petita entre quantitats de blat de moro sitja a 600mm.
4. cicle de construcció curt: construcció automàtica d'alt nivell al lloc, necessita només 5-6 dies per un blat de moro 1.000 tones sitja.
5. llarga vida útil: 25-30 anys, s'aconsegueix mitjançant la millor combinació de plaques de diferent grossor per cos sitja de blat de moro.
6. bonic aspecte: el sostre és subulate i no és fàcil acumular pols o aigua. El reciclatge és brillant i observable amb línies platejades.

Característiques ofgrain d'emmagatzematge sitja (sitja de l'Assemblea d'acer):
1. alta precisió: nostre sitja de blat de moro ha internacionals garanties d'equips i tecnologia avançades.
2. alta automatització: nostre sitja de blat de moro pot aconseguir alt automatització i mecanització, alta productivitat, estalvi de treball.
3. gran emmagatzematge: nostre sitja de blat de moro ha àmplia d'emmagatzematge. Capacitat del single sitja fins a 15.000 tones,
completar la funció, complir requisit de diversos clients.
4. fàcil manteniment: fàcil actualització de capacitat o sitja moure nostre sitja de blat de moro, estàndard, intercanviables i universal galvanitzat plaques d'acer i accessoris són convenients per a manteniment,.
5. menys inversió: 20-30% de reducció costos sobre acer formigó Sitges, en gran mesura d'estalvi inversió de bar.

Croquis topogràfic d'Arrissament i seaming (sitja espiral d'acer):

Detailimatgesitja de s ofstorage (sitja espiral d'acer)

Investigació