Sitges per a cereals d'emmagatzematge per a la venda/acer granel sitja

Introducció de sitja de gra: 1. sèries de acer sitja tolva inferior està especialment dissenyada per enginyers superiors a la nostra empresa, amb Junta de galvanització de qualitat. 2. Hopper angles pot ser 45° i 60°, entre els quals inferior cònica 60° s'utilitza generalment per emmagatzemar grans pellets i materials en pols amb alta viscositat.

Detalls del producte

Introducció de sitja de gra:

1. sèrie de sitja d'acer Hopper inferior està especialment dissenyada per enginyers superiors a la nostra empresa, amb Junta de galvanització de qualitat.

2. Hopper angles pot ser 45° i 60°, entre els quals inferior cònica 60° s'utilitza generalment per emmagatzemar grans pellets i materials en pols amb alta viscositat.

3. totes les Sitges són Enginyeria d'alta resistència de precisió, corrugat de 80 mm x 14 mm baix perfil xapa d'acer, normalment galvanitzada en calent per a 275 g/m2.

4. el cicle de vida de les Sitges pot venir fins a 30-50 anys llargs. Els productes estan dissenyats compleixen l'estàndard nacional de GB50322-2001. 5. tremuja d'acer de fons Sitges proporcionen la millor qualitat gra emmagatzematge opció disponible. L'erecció de la 250t més populars, 500t i 1, 000t Sitges és senzills i normalment es pot completar en uns 10 dies per sitja.


Avantatges de FDSP gra sitja d'emmagatzematge
1. tenim un excel·lent equip humà amb més de 20 yearsand #39; experiència en la construcció de la sitja.
2. com un de l'empresa de fabricació de sitja més grans, hem introduït més de 20 conjunts d'unitats de processament, i capacitat de producció arriba a 1 milions de tones per any.
3. FDSP aporta un projecte claus en mà de consulta, disseny, obra civil, producció, vendes al servei.
4. plaques d'acer galvanitzats calent s'utilitzen per al cos de la sitja, i d'acer galvanitzat també és utilitzat per batten sostre de sitja, caputxa, barana, forat per a la mesura de la temperatura, arquetes i l'escala per assegurar la llarga vida útil.


Característiques de la sitja d'emmagatzematge de gra
1. alta precisió:
Nostres Sitges Assemblea ha internacionals garanties d'equips i tecnologia avançades.
2. alta automatització:
Nostres Sitges Assemblea pot aconseguir alt automatització i mecanització, alta productivitat, estalvi de treball.
3. gran emmagatzematge:
Nostres Sitges Assemblea té àmplia d'emmagatzematge. Capacitat de la sitja individual fins a 15, 000 tones, funció completa, complir amb el requisit de diversos clients.
4. fàcil manteniment:
Nostra Assemblea Sitges, l'estàndard, intercanviable i universal galvanitzat plaques d'acer i accessoris són convenients per a manteniment, fàcil actualització de capacitat o sitja moure.
5. menys inversió:
20-30% menys costos sobre acer formigó Sitges, en gran mesura d'estalvi inversió de bar.


Electrodomèstics:

Sistema de sitja d'acer de gra d'emmagatzematge de blat de moro és àmpliament utilitzat en la granja d'aus, molí, molí fariner, el molí d'oli de soja, alimentació animal planta, planta de cervesa i així successivament; D'acer Silo sistema s'utilitza per emmagatzemar gra (com granel blat, blat de moro, arròs, arròs, sorgo, soja, etc.), l'alimentació animal, les llavors de cereals, pellets de plàstic, fusta pellets etc...

Hot Tags: Sitges d'emmagatzematge de gra per a granel de venda/acer sitja, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like