Molí de martell pinsos animals grans Grinder

Sèrie de gota estil de fàbrica de pinsos granular pot aixafar tot tipus de materials, com el blat de moro, sorgo, blat, mongetes, pastís triturat i altres materials. El rotor està dissenyat amb l'espai a la pantalla dues martell diferents, un per a moldre gruixuda, un per a la mòlta fina, solucionar part de l'usuari per produir pinsos animals, i també vol produir peix alimentar a demanda.

Detalls del producte

Grans molinet pinsos molí de martell
Sèrie de gota estil de fàbrica de pinsos granularpot aixafar tot tipus de materials, com el blat de moro, sorgo, blat, mongetes, pastís triturat i altres materials.
El rotor està especialment dissenyada amb dos diferents martell espai a la pantalla, un per amòlta gruixuda, un per amulta de mòlta, solucionar part de l'usuari per produir pinsos animals, i també vol produir peix alimenten la demanda.


Gota de tipus martell molí característiques:
1, la Cambra esmolada en forma de gota, poden danyar la circulació materials en capa, estructura única, pot aconseguir la segona trituració, l'eficiència de mòlta és millorat;
2, Kai ràpid en forma de bomba pressió projecció mecanisme, substituir tamís és més convenient i més fiables de subjecció.
3, usant martell, parts de treball desgast alt grau de normalització, per facilitar la ràpida accessoris comuns bona reparació.
4, control i molinet equipades amb alimentadors automàtics, quantitat per aconseguir l'ajust automàtic d'alimentació.
5, el rotor a través, d'equilibri. L'equilibri estàtic. Resistència de commoció experimentals més sofisticat. Proves per assegurar que l'operació més estable. Més tranquil. Rendiment superior.


Gota de tipus martell molí treball teoria:
Molí de martellusos directe unitat; dispositiu de separació magnètica intensitat alta opcional; pot aconseguir fins i tot alimentació mecanisme, control de proporció d'alimentació automàtica automàtica opcional; les parts principals del rotor, la prova equilibri d'alta precisió, pot ser positiu i negatiu bidireccional rotació; un tractament tèrmic especial després mecanitzat martell, bona qualitat, llarga vida, trituració alt; porta d'accionament amb dispositiu anti-afluixament, còmode i flexible, segur i fiable. En general avançat disseny de màquines i estructura compacta, raonable, bellíssima rendiment millor que productes similars, consum de poder baix, fàcil operació i manteniment, és àmpliament utilitzat en aliments, menjar, vi, alimentació, química crua, material Vice trencant ideal equips de processament. L'avió va alimentar molí, un molí d'arròs àmpliament utilitzat equips de trituració, l'ús de fàcil instal·lació.


Paràmetres tècnics:

Hot Tags: Mesclador de molinet menjar petites alimentació animal màquina barreja aviram alimentar mesclador de la màquina alimentació en pols barrejat màquina alimentar mesclador Alimentació del bestiar mesclador Aviram alimentar mesclador de la màquina alimentar la màquina barreja grans pinso animal molinet martell mill, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like