Escala d'embalatge de gravetat

Embalatge quantitativa scale—(gravity) quantitativament grup grànuls en pinsos concentrats, cereals gruixuda i greix indústries etc.. És adequat per a envasat automàtic quantitativa de materials de partícules i pols, com cereals, llavors, fertilitzants i altres materials amb menys humitat i bona...

Detalls del producte

Embalatge quantitativa scale—(gravity)

Quantitativament grup pellets en concentrat pinsos, cereals gruixuda i greixar indústries etc.. És adequat per a envasat automàtic quantitativa de materials de partícules i pols, com cereals, llavors, fertilitzants i altres materials amb menys humitat i bona fluïdesa.Descripció de l'escala d'embalatge de gravetat:

El mecanisme és l'ús de la gravetat material (caiguda lliure) a través de l'alimentació, mesura quantitativa envasament bàscules. Control quantitatiu és el control de dues etapes, thicknessfeeding, menjar bé és canviat al búnquer sota la zona de flux, canviant així el flux del cos en la tremuja de pesatge per assolir finalitats control quantitatiu. Àmbit d'un embalatge material granular sol o mixte.Característiques

1. importació controlador pesatge amb pantalla tàctil, pesant sensor i component pneumàtica s'apliquen. L'escala és alta precís i estable.

2. càrrega en gravetat garanteix alta velocitat i precisió.

3.Auto-correcció, alarmant escassetat de material i culpa font auto-diagnòstic.

4. tauler porta, segellat bossa engrapades i dispositiu tornen evitar residus i pols. Dedusting interfície de dispositiu està reservat per a millorar l'entorn de treball de lloc.

5. d'acer inoxidable s'aplica als components en contacte amb materials per fer vida laboral més llarga.


Paràmetres

Tipus

Weighingrange(kg)

Weighingspeed(Bag/h)

Accuracyclass

Installationheight (mm)

SDBLY-ZDSinglescale

20~50

450-540

X(0.2)

3180

SDBLY-ZSdoublescales

20~50

X(0.2)

3180

Hot Tags: embalatge de gravetat escala, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like