Rectificadora

MFSP característiques 1) sèrie molí de martell és àmpliament utilitzat en l'aixafament tot tipus d'estelles de fusta, palla d'arròs, tija de cultiu, llenya de cotó, closques de cacauets, llavor de cotó, etc. 2) la Cambra de mòlta és forma de llàgrima-cercle, eliminar eficaçment el flux circular en el procés de mòlta i cada vegada més alt...

Detalls del producte

Característiques

1)Molí de martell MFSP sèrieés àmpliament utilitzat en l'aixafament tot tipus d'estelles de fusta, palla d'arròs, tija de cultiu, llenya de cotó, closques de cacauets, llavor de cotó, etc.

2) la Cambra de mòlta és la forma de llàgrima-cercle, eliminar eficaçment el flux circular en el procés de mòlta i aconseguir major capacitat;

3) la part inferior de la Cambra de mòlta es proveeix amb forma d'U mòlta doble estructura, més millorant la capacitat amb finor mòlta evener.

Rotor 4) passat precisa test equilibri dinàmic, resultant en equips de baix soroll i córrer suau, així com estable.

5) una màquina per a moldre gruixuda i mòlta fina es realitza a través d'ajust de la bretxa entre el martell i pantalla.

6) nou tipus S forma acoblament connexió directa resultats conducció en grans viatges compensació i eficaç d'evitar l'escalfament de rodament.

7) batedor fulla edge és buit-soldats per acers especials, resultant en la llarga vida útil.

8) certificat CE, motor de Siemens i rodaments SKF.
La matèria primera per al molí de martell de biomassa

Molí de martell poden trencar tot tipus de matèries de pellets alimentar, com el blat de moro, sorgo, gra, llegums, pellets Pastís trencats i altres materials.


Relacionats amb maquinària de pellets de fusta productingIII. Parametersofhammermill

Model de

Power(kW)

Output(t/h)

MFSP668 * 400

22/30

1-2

MFSP668 * 600

30/37

2-3

MFSP668 * 800

45/55

3-4

MFSP668 * 1000

75/110

4-5

Wecanprovidethecompletegrindingsystemandfeedersmatchedwiththehammermillforyou.

Hot Tags: màquina, molí de martell de fusta, molí de martell de biomassa, el molí de martell de fusta, fusta rectificadora, palla rectificadora de mòlta
Investigació

You Might Also Like