Batedor de martell

Característiques producte: 1. el batedor martell són la part més important, així com la major part de roba fàcil de molí de martell. La forma, mida, disposició i qualitat de martells tenen gran efecte en trencar l'eficiència i la qualitat del producte. 2. la qualitat batedor martell té tres aspectes: material,...

Detalls del producte

Característiques producte:

1. el batedor martell són la part més important, així com la major part de roba fàcil de molí de martell. La forma, mida, disposició i qualitat de martells tenen gran efecte en trencar l'eficiència i la qualitat del producte.

2. la qualitat batedor martell té tres aspectes: material, tractaments tèrmics i processament de precisió.

1) materials i tractaments tèrmics: actualment el principal material per fer martells són acer baix en carboni, mig carboni ferro colat d'acer i especial etc.. Tractaments tèrmics i enduriment superficial (incloent-hi la superfície carburació i apagar més amunt-soldadura amb carbur de tungstè etc.) pot millorar el rendiment de resistència portant de martells i millorar la vida laboral.

2) processament precisió: martells són un tipus d'element en execució d'alta velocitat, l'exactitud de fabricació del qual té molta influència a l'equilibri del rotor de molí de martell. És necessari que en el rotor mateix, la diferència de pes entre qualsevol dos martells grup no serà més de 5g. Així l'exactitud de fabricació haurà ser estrictament controlat, especialment per martells per amunt-soldadura amb carbur de tungstè.

3) batedor martell haurà vaga material directament, perquè trencar fàcilment i es pot canviar amb més freqüència. Abrasió de martell significa que l'angle de treball s'havia trencat, i el martell és ferralla si quatre angles de treball estan trencats.

4) el nombre i disposició de martells influència rotor equilibri, distribució de material en l'aixafament sala, martells amb eficiència uniformitat i treball del Molí de martell.

5) la velocitat lineal al final de martell té gran efecte en el rendiment de treball de molí de martell.


Hot Tags: martell fabricants batedor, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like