Molí de martell alimentar Grinder

FDSP Feed martell molí adequat per aqua pinsos, bestiar i aviram, menjar, menjar domèstic, com el processament de mòlta, especialment indicat per a peixos, porket menjar, material i així successivament l'aixafada fina; també pot ser utilitzat per a pinsos i processament de farina d'aixafar gruixuda; S'utilitza principalment en...

Detalls del producte

Molí de martell alimentar grinderapplication:

FDSP alimentació molí molíindicat per a aquafeed, bestiar i aviram menjar, menjar domèstic com tractament de mòlta, especialment indicat per a peix, porketfeed, material i així successivament l'aixafada fina; alsocanbe utilitzat per a pinsos i processament de farina d'aixafar gruixuda; S'utilitza principalment en laindústria alimentació mixta, també s'utilitza en la indústria del petroli, fàbrica d'aliments, molins de farina i altres àrees.


Actuació:

Màquina de disseny →patented amb múltiples cambres àmplia. Productes es poden distribuir uniformement i l'efecte de mòlta és alta.

→There és un en forma de U segon mòlta mecanisme com un ganivet immòbil a la part inferior de la Cambra de mòlta. El rendiment i finor augmentar un 30% en comparació amb les fàbriques.

Operació de tipus →Sliding, andchangescreen tomaintenance fàcil.

→Adopts importats SKF tenint vida llarga explotació i manteniment de baix cost.

Alimentar →especially apte per a la mòlta fina de peix i menjar de porket.

Hammer Mill Feed Grinder


Alimentador de qualitat impulsor

Hammer Mill Feed GrinderImatge ofFDSPpoultry alimentar el molí de martell per a la venda

Hammer Mill Feed Grinder

Hammer Mill Feed Grinder


Model deDia. eD Rotor(mm)

Amplada de moldre

Cambra (mm)

Velocitat de Rotor(rpm)

Power(kW)Output(t/h)
SFSP568-Ⅰ5603602940222-3
SFSP568-Ⅱ5603602940303-5
SFSP568-Ⅲ5604002940375-6


Hot Tags: Molí de martell alimentar fabricants molinet, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs Molí d'alimentació animal Mesclador de Molinet d'alimentació del bestiar Molí d'alimentació del bestiar alimentar els molins pel bestiar aviram alimentar molinet esmoladora d'alimentació del bestiar Mesclador esmoladora d'alimentació del bestiar moldre l'aliment per al bestiar
Investigació

You Might Also Like