Alt grau flotant peix menjar Pelletizer

Superiorities flotants alimentar Pelletizer 1. Alta qualitat acabat "pellets": la pelletizer menjar adopta dos condicionador jacketed capes, així que el material pot ser completament cuinats, satisfer necessitats especials i assegurar la qualitat final aquàtic "pellets" de canal. 2. alta eficiència: motor principal adopta alt...

Detalls del producte

Superiorities flotants de pinso Pelletizer

1. qualitat acabat "pellets":Laalimentació pelletizeradopta dues condicionador jacketed capes, així que el material pot ser completament cuinats, satisfer necessitats especials i assegurar la qualitat final aquàtic "pellets" de canal.

2. alta eficiència:Conducció principal adopta la transmissió d'engranatge de precisió alta, la capacitat pot ser millorat aproximadament un 20% respecte a la transmissió per corretja i amb baix consum d'energia.

3. Pelet alta taxa de formació:La primavera avançada internacional mecanisme d'acoblament de novel·la i compacta estructura, assegura "pellets" formació taxa superior al 95%.

4. segur i fàcil operació:Protecció de sobrecàrrega i sistema de control elèctric que l'operació segura i fàcil.

5. llarga vida de servei:Morir de anell obertura múltiples per elecció, excel·lent ofici de morir anell assegurar llarga vida útil de les parts.


Els peixos flotants alimentar la màquina pelletizers'utilitza per fer el precipitat del gra, la soja, els cereals o altres materials. El pellet Sura sobre l'aigua com a mínim unes 12 hores. Especialment per a la indústria de l'aqüicultura com el peix, el shrimptortoise i altres productes aquàtics.

Les principals etapes del peix alimentar producció són les següents:

Procés de netejaMaterials nets per eliminar impureses;
Procés de mòltaMoldre matèries en forma de pols amb un molí de martell menjar
Procés pelletingFer l'oïdi en pellets de menjar amb el peix alimentar la màquina de pellets
Procés de refrigeracióFresc peix menjar boletes amb un refredador
Procés d'assecatSec "pellets" acabat amb una màquina assecadora
Procés d'envasatEmbalatge de canal pastilles per la màquina de paquetHot Tags: Molí de pellets d'alimentació de les gallines màquina de pellets d'alimentació de les gallines com fer pollastre menjar de pilotetes flotant peix alimentar la màquina de pellets flotants peix pellets màquina Molí de pellets de bestiar màquina de pellets de bestiar alt grau flotant peix alimentar fabricants pelletizer, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like