Mesclador d'alimentació d'alta velocitat per a alimentació animal

Les característiques del mesclador d'alimentació per a pinsos d'alimentació de pins s'utilitzen àmpliament en la barreja de l'alimentació animal i fertilitzant en pols, grànuls ect. Es pot afegir un altre líquid. El temps de barreja per lots és de només 30-90 segons, ara s'utilitza àmpliament en la indústria d'alimentació animal, indústria fertilitzant, reproducció de productes aquàtics ...

Detalls del producte

Característiques de la barreja de pinsos

  1. El mesclador d'alimentació d'aus de corral s'utilitza àmpliament en la barreja de l'alimentació animal i fertilitzant en pols, grànuls, etc. Es pot afegir un altre líquid. El temps de barreja per lots és de només 30-90 segons, ara s'utilitza àmpliament en la indústria d'alimentació animal, indústria fertilitzant, reproducció de productes aquàtics, indústria química, reproducció de productes aquàtics, medicaments, etc.

  2. L'alimentador d'alimentació d'aus de corral té portes de descàrrega completa, generalment les portes d'entrada i sortida són dues, les portes de sortida tenen un tipus manual i pneumàtic, generalment més gran que 1000. En general, el model instal·larà tipus pneumàtic, d'aquesta manera, no és necessari operar manualment . La velocitat de descàrrega és ràpida i no hi ha residus, però el tipus de descàrrega pneumàtica necessita comprar un compressor d'aire extra.

  3. mesclador d'alimentació d'aus de corral El temps de barreja és curt (30-90segons / lot). Si afegiu el temps d'entrada i de sortida, el temps de mescla és d'aproximadament 10-15 minuts per lot (treballant amb càrrega completa), es pot combinar entre 4 i 6 tones per hora. El grau d'homogeneïtat és alt (la CV és més petita que el 5%).

  4. El mesclador d'alimentació d'aus de corral té dos eixos de paletes, l'eficiència de mescla i el balanç de treball són alhora molt alts. Tots els materials d'acer del mesclador es poden transformar en acer inoxidable o simplement acer al carboni, que es dissenyarà d'acord amb les característiques dels seus materials de mescla.

  5. El grau d'equilibri de barreja d'alimentació d'aus de corral és molt estable, quan funciona, no es sacsejarà, també el buit entre l'eix i el cos del tanc és molt raonable, ara aquest mesclador d'alimentació animal és el nostre producte nacional d'inspecció lliure.


La introducció de vídeo d'un únic eix Paddle Mixer


Sol·licituds

S'utilitza àmpliament per a la pelletització d'aus de corral d'alt rang i productes d'alimentació ramadera.

QQ% s es el tema 20160630142255.jpgMesclador d'alimentació d'alta velocitat a FDSP

QQ% s% 20160718141939 副本 .jpgPer què ens tria?

Alimentador experimentat i proveïdor relacionat amb la línia de pellets de biomassa des de fa més de 15 anys.

Equip professional de vendes i enginyers per al vostre servei.

Tots els productes han aprovat les certificacions CE i ISO9001 i SGS

Utilitzeu el centre de màquines CNC més actualitzat per garantir els estàndards de qualitat.

A cada client habitual li agrada molt els nostres productes / serveis amb gran satisfacció.

QQ% s es el tema 20160718143554.jpgInvestigació

You Might Also Like