Altament automàtica avícoles alimentar barreja màquina

1. aviram menjar mesclador és àmpliament utilitzat en la barreja de grànuls e.c.t .various essencia, la pols de pinsos i fertilitzants animal es pot afegir. Temps per cada lot de mescla és només un 30-90 segons, ara és àmpliament utilitzat en pinsos d'indústria, la indústria de fertilitzants, cria productes aquàtics, indústria química, aquàtics...

Detalls del producte

1.Aviram alimentar mesclador és àmpliament utilitzat en la barreja de la pols d'aliments i fertilitzants animal, líquid de .various grànul e.c.t es pot afegir. Temps per cada lot la barreja és tan sols un 30-90 segons, ara és àmpliament utilitzat en pinsos d'indústria, la indústria de fertilitzants, cria productes aquàtics, indústria química, productes aquàtics cria, Medicina i així successivament.

2. aviram alimentar mescladorté portes descarrega de llarga durada, en general d'entrada i les portes de sortida de fons són tant dos, les portes de sortida tots dos tenen tipus manual i pneumàtica, generalment més gran del 1000 Model generalment instal·larà tipus Neumàtiques, d'aquesta manera, no cal operar per manual. La velocitat de descàrrega és ràpid i no hi ha cap residual, però tipus Neumàtiques descarrega necessita comprar compressor d'aire addicional.

3. aviram mixermixing menjar el temps és curt (30-90seconds/lot). Afegint temps d'entrada i sortida, el temps de mescla és sobre 10-15 minuts per cada lot (càrrega completa explotació), es pot barrejar 6times-4 per hora. El grau d'homogeneïtat és alta (CV és inferior a 5%)

4. aviram alimentar mesclador té eixos pala doble, barreja d'eficiència i equilibri treball són tant d'acer molt alta tots els materials de mesclador pot ser canviat a plena inoxidable o només acer al carboni, que serà dissenyat segons les seves característiques material barreja.

5. aviram alimentar eix de pàdel batedora barrejar equilibri grau és molt estable, quan obres, això no will sacsejada, també la bretxa entre eix i tanc cos és molt raonable, ara aquest animal alimentar mesclador és els nostres productes d'inspecció Nacional lliure.Detalls de l'animal FDSP 2t/lot alimentar mescladorHot Tags: altament automàtica avícoles alimentar barreja màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs aviram alimentar mesclador de la màquina alimentació en pols barrejat màquina alimentar mesclador Alimentació del bestiar mesclador Aviram alimentar mesclador de la màquina alimentar la màquina barreja alimentar equips de mescla alimentar mesclador de la màquina aviram alimentar mesclador Mesclador de la màquina d'alimentació animal
Investigació

You Might Also Like