Safata de sitja tolva inferior gra

Sitja de característiques 1. tremuja d'acer de baix són molt conegudes pel seu procés automàtic descarrega. El gra dins de Sitges ha pogut descarregar automàticament a causa de la gravetat i molt eficient; 2. les potes d'acer estan fets de H biga que tenen bona qualitat i tenint. 3.2 tipus de grau d'angle-45 i 60 graus, entre...

Detalls del producte

Tremuja d'acer de fons gra silofeatures

1. sitja de tremuja d'acer de baix són molt conegudes pel seu procés automàtic descarrega.El gra dins de Sitges ha pogut descarregar automàticament a causa de la gravetat i molt eficient;

2. les potes d'acer estan fets de H biga que tenen bona qualitat i tenint.

3. tipus de grau d'angle-45 i 60 graus, entre els quals la cònica 60 grau inferior és normalment utilitzada per emmagatzemar grans pellets i materials en pols d'alta viscositat.

4. galvanitzat en calent xapes d'acer, 275g/m2 revestiment de galvanització.

5. pern i cargol connectat, muntatge i manteniment fàcil.


Aplicació de sitja de gra de fons de Hopper

Sitja d'acer FDSP cargoladas'utilitza per emmagatzemar gra, llavors, pinsos, ciment, carbó i altres materials granulars o en pols. Inclouen usos populars dels nostres productes, magatzems de trànsit temporal, matèria i gra. Aplicacions actuals de la sitja d'acer cargolat és proporcionar solucions d'emmagatzematge eficaç i assequible per a emmagatzematge, planta de l'alcohol, molí de farina, molí d'oli, gra fàbrica de midó, alimentar el molí, fàbrica de Malta, destil·leries, port marítim, granja i centres de processament de gra, etc.

Gra incloent-hi:

Llavors de blat /corn /soybean /sorghum /buckwheat /cereal /paddy /millet /bran /rice /peas /beans /rapeseeds /beet /peanut /ryeSistema de ventilació

Avantatges de la sitja de gra:

1. menor cost bàsic amb lleugera, baix sol licitud de Fundació, baix consum d'acer.

2. alt grau d'estandardització. Podem produir els components estàndards que pot ser instal lat en el terreny.

3. simple, fàcil i eficaç per instal·lar en un període curt de temps pel disseny superior component que estan connectats per cargols estàndards.

4. fàcil d'entendre. La sitja cargolat està equipat amb els accessoris pertinents, com ara: transportadors, de ventilació, assecat i el seguiment de dispositius, etc. per garantir la qualitat i seguretat del material emmagatzemat a la sitja.

5. fàcil de mantenir. Com les parts de la sitja es connecten els cargols estàndards, així que és fàcil de treure o reparar-lo.

6. cost baix i llarg mandat d'ús. El cost de cargolat sitja és només un 35% - 50% de la sitja de ciment amb la mateixa especificació; i la seva vida útil pot arribar a 30 anys.

7, tremuja fons sitja avantatge espoden natural flux, però és capacitat limitada, capacitat de no més de 1250tons.

Hot Tags: sitja de gra tremuja fons galleda, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs magatzem de gra dipòsit de gra papereres d'acer de gra oest sitja de gra d'acer per a la venda Sitges de gra fabricants fabricants de sitja de gra fabricant de sitja de gra magatzem de gra Sitges fabricants fabricants de sitja d'emmagatzematge de gra contenidors d'emmagatzematge de gra reciclatge d'emmagatzematge de gra contenidors d'emmagatzematge de gra de plàstic contenidors d'emmagatzematge de gra petit contenidors d'emmagatzematge de blat de moro magatzem de gra bin contenidors d'emmagatzematge de gra del Regne Unit peces de galleda de gra peces de galleda de gra per a la venda peces de auger de galleda de gra
Investigació