Circulació horitzontal assecador

Característiques principals assecador circulació horitzontal: calor retenció cambra i reciclatge aire calent s'aplica a horitzontal circulació assecador, que estalvia energia i redueix el cost. La zona de contacte a la Cambra interior amb materials està fet d'acer inoxidable per assegurar la qualitat del producte...

Detalls del producte

Característiques dryermain circulació horitzontal:

Retenció de calor cambra i reciclatge aire calent s'aplica a horitzontal circulació assecador, que estalvia energia i redueix el cost. La zona de contacte a la Cambra interior amb materials està fet d'acer inoxidable per assegurar la qualitat del producte. Multi-cinturons conducció impedeix pellets de ruptura. A més, la velocitat de cinturons es pot ajustar per controlar l'assecat de durada. Corrent d'aire calent pot ser ajustada segons característiques de materials i necessitats assecat per assegurar la millor qualitat. Sistema d'auto-neteja s'aplica a la part inferior de la Cambra per netejar la pols i les partícules restants.Assecador de circulació horitzontals'aplica àmpliament per tractar pellets d'alt nivell d'extrusió pinsos i pinsos l'aqua.

1. internacional de tecnologia avançada: Swinging mecanisme de distribució d'existències assegura la distribució uniforme del material i la humitat.

2. alta molecular polímer net o pantalla d'acer inoxidable, cops de puny s'apliquen placa causa de cap material que s'enganxi i neteja.

3. sistema de conducte d'aire únic: conducte Circular pot canviar la direcció de flux segons necessitat de real.

4. entrada i sortida respectivament s'organitzen en diferents períodes assecat, que pot ajustar la temperatura i humitat de l'arada aire fàcilment i controlar velocitat d'assecat. D'aquesta manera es durà a terme la bona qualitat i un alt grau de curació.

5. modular estructura: la longitud i la direcció es munta lliurement per satisfer les diferents necessitats. Placa de cinturó i pantalla de malla té dues capes (tres capes i més pot ser personalitzat), mentre que es poden triar les amplades de 1.2, 1,8 i 2,4 m. Components estàndard pot ser connectat amb la sortida dels clients i contingut d'humitat.

6. l'assecadora i nevera es poden combinar i durada es pot ajustar.

7. neteja drac està equipada per fer front a pols i partícules.


Abast aplicable

Assecat (l'estabilització i refrigeració) de pellets, peça i tira en forma de materials d'indústries de pinsos i aliments. La curació i assecament problemes de Lama aqua feed, pellets normal pinsos o aliments pot ser resolt amb eficàcia. Final "pellets" tenir actuació resistir l'aigua ideal i bon aspecte. sistema de reciclatge d'aire calent és estalvi energètic, baix cost i fiable.


Technicalparameters

Tipus

Handlingcapacity

Dryingarea

Beltwidth

Mainmotorpower

Moisturereducingrate

(t/h)

(m2)

(m)

(KW)

(%)

SHGW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

SHGW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

SHGW240 × 2

4-5

40.8

2.4

62.45

15

Hot Tags: Tambor de circulació Ehorizontal assecador assecadora, got assecador, tipus corró assecador, tipus de cilindre assecador, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like