Closca Silo proveïdor i fabricant

La sitja closca utilitzar xapa d'acer galvanitzat espiral i el gruix de la xapa d'acer depèn la capacitat de sitja de closca, per descomptat, el gruix de closca sitja es poden personalitzar. Aquesta galleda de closca d'acer també s'utilitza per emmagatzemar blat de moro, cereals, cemnent i així successivament. Trets d'emmagatzematge de closca sitja 1. Alta resistència:...

Detalls del producte

La sitja de closcaús galvanitzat làmina espiral d'acer i el gruix de la xapa d'acer depèn la capacitat de sitja de closca, per descomptat, el gruix de closca sitja es poden personalitzar. Aquesta galleda de closca d'acer també s'utilitza per emmagatzemar blat de moro, cereals, cemnent i així successivament.


Característiques de la sitja d'emmagatzematge de closca

1. alta resistència: la closca d'emmagatzematge silowall és reforçada per la vertical stiffener i Closos en per feix de cargol. Té gran resistència i bona resistència al vent, terratrèmol i neu.

2. bo segellat funció: encast i seaming de plaques cinc capes espiral d'acer assegura airproof, nostra closca d'emmagatzematge silocan ser usats per emmagatzemar materials de construcció com ara ciment, guix, cendres i escòria, així com líquids.

3. ocupació petita àrea: la distància més petita entre closca d'emmagatzematge siloamounts a 600mm.

4. breu cicle de construcció: construcció automàtica d'alt nivell al lloc, only5-6 dies per a un emmagatzematge de 1.000 tones necessita sitja.

5. llarga vida útil: 25-30 anys, s'aconsegueix mitjançant la millor combinació de plaques de diferent grossor per silobody d'emmagatzematge de gra.Sistemes auxiliars:

30-15000tonsflat-bottomandhopper-bottomsteelsiloancillarysystemincluding:

1. en sec/pols-col/sistema de mesura

2. sistema de transport

3. sistema d'assecat

4. nivell-indicant el sistema

5. tèrmica sistema de control

6. sistema de ventilació

7. sistema de fumigació de circulació

8. sistema de control de

9. acer estructuraDetailedpictures de silo closca decisions


Hot Tags: Sitges de blat de moro Sitges de blat de moro per a la venda sitja blat de moro casa de sitja de blat de moro emmagatzematge de blat contenidors d'emmagatzematge de blat Sitges d'emmagatzematge de blat mètodes d'emmagatzematge de blat magatzem de gra Sitges fabricants fabricants de sitja d'emmagatzematge de gra closca sitja proveïdor i fabricant, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like