Indicador de nivell inductiu

Indicador de nivell inductiu és un mecanisme teledetecció intel·ligent per detectar el nivell condició, que consta de nivells sondes Teledetecció i controlador intel·ligent. El director d'intel·ligent mostrar i controlar la sortida per la condició de nivell percebut per la sonda. Treballant el principi: la sonda...

Detalls del producte

Indicador de nivell inductiu és un mecanisme teledetecció intel·ligent per detectar el nivell condició, que consta de nivells sondes Teledetecció i controlador intel·ligent. El director d'intel·ligent mostrar i controlar la sortida per la condició de nivell percebut per la sonda.


Principi de treball:

La sonda detecta la variació nivell del que envolta material i mòdul d'avantguarda genera una freqüència d'oscil·lació corresponent segons la variació. Serà convertida en un senyal analògic i aportació al processador d'ordinador. El processador de l'ordinador es mostrar i controlar la sortida segons el grau de variació nivell comparant els paràmetres del nivell material abans i després.


Principals característiques i avantatges:

1. la detecció sondes i controlador poden ser separats; Es pot treballar en les condicions que ha d'alta vibració.

2. indicador de nivell inducció és un nivell intel·ligent dispositiu de detecció i és totalment diferent de l'indicador nivell tradicional sistema de transmissió mecànica.

3. es pot utilitzar per a materials pulverulents, granular material, nubby material i material fibrós.

4. és àmpliament utilitzat en contenidors borsa de pols, materials granulars i nubby en diversos sectors com ara gra, aliments, alimentació, química, metal·lúrgia, Farmàcia, etc i tractament equips Sitges per a la fabricació de dissenys en diverses indústries.


Hot Tags: fabricants d'indicador de nivell inductiu, Xina, proveïdors,
Investigació

You Might Also Like