Industrial molins de mòlta fina

Industrial molí que s'utilitza per moldre matèries per grans i mitjanes, bestiar i aqua alimentar els molins. També es pot utilitzar per a l'herba i Farmàcia mòlta fina. Les matèries granulars, com el blat de moro, sorgo, blat, mongetes, etc. poden ser triturades. Qualitat i atenció al FDSP mòlta...

Detalls del producte

Industrial molís'utilitza per moldre matèries pel bestiar de grans i mitjanes i l'aqua fàbriques de pinsos. També es pot utilitzar per a l'herba i Farmàcia mòlta fina. Les matèries granulars, com el blat de moro, sorgo, blat, mongetes, etc. poden ser triturades.


Qualitat i atenció al FDSP milldetail de mòlta

Industrial Fine Grinding Mills


Martell disseny i configuració

El disseny és determinat pel operatiu de paràmetres com la velocitat del rotor, potència motor, andamp; obrir l'àrea de la pantalla. Martell òptim disseny proporciona màxima contacte amb l'ingredient menjar.
La principal força emprada enMolí de martellés l'impacte, i augmenta la probabilitat de col·lisió entre un martell i un objectiu proporciona un avantatge en la reducció de mida de partícula. La magnitud de la col. lisió s'incrementa en augmentar la velocitat de la martells.


Disseny de la pantalla
La quantitat d'obrir àrea en un controls de pantalla de molí de martell la mida de les partícules i eficiència de mòlta. La pantalla ha de ser dissenyada per proporcionar la major quantitat d'espai obert.
L'eliminació de material mida d'un martells és una característica de disseny crític. Sortida adequada del material afecta no només l'eficiència de l'operació, sinó també la mida de les partícules. Quan s'utilitza la correcta proporció de àrea de pantalla de potència i distància adequada entre martells i cara de pantalla es manté. Reducció de mida excessiva és improductius. Energia que es perd en la producció de calor, rendiment és restringit, resultant en les partícules convertint-se en massa petit.

Industrial Fine Grinding Mills

Paràmetres del model

998-Ⅰ

998-Ⅱ

998-Ⅲ

998-IV

MainShaftSpeed(rpm)

1480

1480

1480

1480

HammerNumber(pc)

48

64

96

112

Power(kW)

55/75

90/110

132/160

200/220/250

Capacity(t/h)

6-11

10-22

15-32

20-50


Hot Tags: plans de molí de martell Molí de martell elèctric Molí de martell industrial mides de pantalla de molí de martells Molí de martell de pellets proveïdors de molí de martell fabricants de molí de martell petit mòlta fina industrial, molins, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like